Karayolları Sık Trafik Kazası Yaşanan Yol İçin Harekete Geçti - Son Dakika
Yerel

Karayolları Sık Trafik Kazası Yaşanan Yol İçin Harekete Geçti

Karayolları Sık Trafik Kazası Yaşanan Yol İçin Harekete Geçti

Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü, son aylarda sık sık meydana gelen trafik kazaları nedeniyle gündeme gelen Ergani-Dicle karayolu için harekete geçti.

05.08.2015 13:14

Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü, son aylarda sık sık meydana gelen trafik kazaları nedeniyle gündeme gelen Ergani- Dicle karayolu için harekete geçti.

Bu çerçevede, Ergani İlçe Kaymakamı Eşref Yonsuz, Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz, Ergani Karayolları 9. Bölge Müdürü Şefik Solmaz ve Karayolları Başmühendisi İrfan Aksu, karayollarında incelemelerde bulundu. Gerekli tedbirlerin alınacağını belirten Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz, "Kaymakamımız Eşref Yonsuz'un girişimleri ile bölge müdürümüzle birlikte buraya gelerek sorunları yerinde gördük. Bölge müdürlüğü yetkilileri burada yapılması gereken tedbirlerin alınacağını ifade ettiler. Söz konusu kaza meydana gelen yerlerde gerekli çalışmalar yapılacak. Vatandaşa daha güvenli bir ulaşım sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Buradaki incelememiz ilk incelemedir, daha sonra karayollarından teknik birimden arkadaşlarımız gelip yeniden incelemeler yaparak yapılması gerekenleri yapacaklardır" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karayolları Sık Trafik Kazası Yaşanan Yol İçin Harekete Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • erganili: İnşallah yapilir 0 0 Yanıtla

Advertisement