Karlıova'da Okullara 2 Gün Kar Tatili (3) - Son Dakika
Güncel

Karlıova'da Okullara 2 Gün Kar Tatili (3)

Karlıova\'da Okullara 2 Gün Kar Tatili (3)

Yolcu OTOBÜSÜ KARA SAPLANDI, YABAN HAYVANLARI İLÇEYE İNDİ Kar yağışının aralıksız olarak sürdüğü Karlıova İlçesi'nde, dün akşam aç kalan yaban hayvanlarının ilçe merkezine geldiği görüldü.

09.02.2015 15:02

Yolcu OTOBÜSÜ KARA SAPLANDI, YABAN HAYVANLARI İLÇEYE İNDİ

Kar yağışının aralıksız olarak sürdüğü Karlıova İlçesi'nde, dün akşam aç kalan yaban hayvanlarının ilçe merkezine geldiği görüldü. Aç kalan bir tilkiye, yol açma çalışması yürüten Karayolları ekibi tarafından yiyecek verildi.

Öte yandan Erzurum'dan gelerek Bingöl'e gitmekte olan bir yolcu otobüsü, Kantarkaya Köyü mevkiinde, zincir takmadığı için kayarak yol kenarındaki kara saplandı. İçerisindeki 20 yolcusuyla yaklaşık 1.5 saat bekleyen otobüs, Karayolları ekiplerinin iş makineleriyle yolu açmasından sonra kurtarıldı. Karayollarına ait greyderin çektiği otobüs kurtarıldıktan sonra yolcularıyla birlikte güzergahına devam etti. Yola zincirsiz çıkan onlarca araç, yolda ve ilçe merkezinde mahsur kaldı.

3 İLÇEDE OKULLAR 2 GÜN TATİL

Bu arada Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, dün akşam başlayan ve hala devam eden kar yağışının yarattığı olumsuzluklar nedeniyle Karlıova, Yedisu ve Yayladere ilçelerinde okulların 2 gün tatil edildiğini bildirdi. Karlıova ilçe merkezinde kar yağışı ise aralıksız devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karlıova'da Okullara 2 Gün Kar Tatili (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement