Kars'ta Vali Yardımcısı ve Kaymakamlara Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kars'ta Vali Yardımcısı ve Kaymakamlara Veda Yemeği

Kars\'ta Vali Yardımcısı ve Kaymakamlara Veda Yemeği

Kars'ta görev süreleri dolan ve başka illere atamaları yapılan vali yardımcısı ile kaymakamlara 'veda yemeği' düzenlendi.

11.08.2012 15:49

Kars'ta görev süreleri dolan ve başka illere atamaları yapılan vali yardımcısı ile kaymakamlara 'veda yemeği' düzenlendi.

Yemeğe katılan Arpaçay'ın Koç Köyü Beledesi Belediye Başkanı Esat Aydın, Arpaçay'da kaymakam olarak görev yapan ve Kars Vali Yardımcılığı görevini yürürüten son kararname ile tayini çıkan vali yardımcısı Murat Demirci'ye "Murat'ın Muradı Bol Olsun' diyerek veda etmesi dikkat çekti.

Yaklaşık 2 yıl Arpaçay İlçesi'nde, 3 yılda Kars'ta vali yardımcısı olarak görev yapan Murat Demirci, Nevşehir'in Acıgöl ilçesine kaymakam olarak atanması, Digor Kaymakamı Fatih Özdemir, Akyaka Kaymakamı Akif Pektaş ve Selim Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya'nın Kars'tan ayrılmaları dolayısıyla Öğretmenevi'nde 'veda yemeği' düzenlendi. Yemekte zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Gecede atamaları yapılan ve Kars'tan ayrılacak olan vali yardımcısı ve kaymakamlara gösterdikleri başarılar ve gecenin anısına başta Kars Valiliği, ilçe kaymakamları, olmak üzere, çeşitli kişiler ve kurum temsilcileri tarafından plaket ve hediyeler verildi.

Vali Yardımsısı Ünal Coşkun, Kars'ta görev yapan arkadaşlarına, verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Daha sonra söz alan Vali Vekili Karahan Daştan da, Vali yardımcısı Murat Demirci'nin Kars'tan ayrılacağını duyan Karacaörenli 70 yaşındaki bir kadının, Demirci için hüngür hüngür ağladığını ve Demirci için "Sen beni kime emanet edip gidiyorsun?" demesinden çok etkilendiğini söyledi. Vali Vekili Daştan, daha sonra Demirci, Pektaş, Özdemir ve Kaya'ya Kars Valiliği adına plaket ve çeşitli hediyeler verdi ve haklarını helal etmelerini,

gittikleri yerde de Kars'taki gibi başarılı olmalarını ve yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

MURAT MURADIN BOL OLSUN

Arpaçay İlçesi Koçköyü Beldesi Belediye Başkanı Esat Aydın'ın 'Murat'ın Muradı Bol Olsun' sözlerinden etkilenen Vali yardımcısı Murat Demirci, Kars'ta görev yaptığı süre içerisinde hiçbir kimseden incinmediğini ve kırılmadığını ifade etti.

Demirci ;

"Bu gün bu veda gecesinde yaşanılan duygu yoğunluğu içerisinde konuşmak oldukça zor. Kars'ta beş yıl kaymakam ve vali yardımcısı olarak görev yaptım. Bu süre içerisinde Kars'ı ve Karslıları çok sevdim. Hiç kimseden incinmedim ve kırılmadım. Baki kalan şu gök kubbede hoş bir seda bırakmaya çalıştık. Biz görev sürelerimiz boyunca Kars'ta bu hoş sedaları bırakmaya gayret ettik. Tabi insan bir ağaç misali, ondan dökülen yapraklar bürokratlarının görev yerleri gibidir. İnsan bir yerde görev yaptığı gibi bir başka yere de gidebiliyor. Sonrada bakacak ki yapraklar dökülmüş ağaç kurumuş. Ama geride güzellikler dostluklar ve güzel bir ülke kalsın. Hoş kalın hoşça kalın" diye duygularını dile getirdi.

Geceye, Vali Vekili Karahan Daştan, Vali Yardımcısı Ünal Coşkun, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Köylü, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Uçar, daire amirleri, valilik personeli ve gazeteciler katıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars'ta Vali Yardımcısı ve Kaymakamlara Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement