Kasaplar, Büyükşehir Belediyesi Yetkilileri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kasaplar, Büyükşehir Belediyesi Yetkilileri ile Bir Araya Geldi

Kasaplar, Büyükşehir Belediyesi Yetkilileri ile Bir Araya Geldi

Antalya’nın Kumluca ilçesinde Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş, Kumluca ve Finike’de faaliyet gösteren kasap esnafı ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerini buluşturdu.

13.02.2015 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kumluca ilçesinde Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş, Kumluca ve Finike'de faaliyet gösteren kasap esnafı ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerini buluşturdu.

Kumluca Ticaret Borsası Başkanlık Odası'nda bir araya gelen Kumluca ve Finike'de faaliyet gösteren kasap esnafı, Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkililerine şikayetlerini iletme imkanı buldu. Toplantıya, Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş, Kumluca Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Atacan Ertürk, Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı, Büyükşehir Belediyesi Tarım İşleri Daire Başkanı Murat Demir, Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Adnan Büyükkaya, Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, ve kasap esnafı katıldı.

Toplantıda, Kasap Esnafı Kumluca Belediyesi Mezbahasında daha önce 5 TL olan küçükbaş hayvan kesimin 20 TL'ye çıkması, 20 TL olan büyükbaş hayvan kesimin de 50 TL'ye çıkmasının kendilerini zor duruma düşürdüğünü ifade ettiler. Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş, "Mezbaha kesim fiyatlarının birden beşe katlaması esnaflarımız üzerinde şok etkisi yarattı. Bu fiyatların il merkezine göre ayarlandığı savunuluyor. Ancak Kumluca Mezbahasında il merkezindeki gibi hizmetler yok. Bu mağduriyetinin bir an önce giderilmesini istiyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Tarım İşleri Dairesi Başkanı Murat Demir ise, "Alınan kararlar tüm il geneli geçerli olarak uygulanmaya konulmuştur. Amacımız en iyi şekilde hizmetlerin yapılması ve yürütülmesidir. Uygulama ile esnafımızın mağdur edilmesi düşünülmemiştir. Kumluca ve Finike için ayrı, Demre ve Kaş için ayrı mezbaha yapacağız. Yeni mezbahalar yapılıncaya kadar eski uygulamalar devam edecek. Biz personelimize esnaflarımıza sorun çıkarmak yerine daha şeffaf ve daha nazik davranılması konusunda talimatlar vereceğiz. Bir sıkıntınız olursa Kumluca Belediye başkanımıza, Kumluca Koordinatörümüze ve bizzat bize ulaşıp şikayetlerinizi belirtebilirsiniz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kasaplar, Büyükşehir Belediyesi Yetkilileri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement