Kaşdemir, Siyaset Gündemini Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Kaşdemir, Siyaset Gündemini Değerlendirdi

Kaşdemir, Siyaset Gündemini Değerlendirdi

AK Parti Çanakkale Milletvekili aday adayı İsmail Kaşdemir, son günlerde yaşanan terör olaylarını ve siyaset gündemini değerlendirdi.

15.09.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çanakkale Milletvekili aday adayı İsmail Kaşdemir, son günlerde yaşanan terör olaylarını ve siyaset gündemini değerlendirdi.

Ülkenin zor ve üzüntülü günlerden geçtiğini söyleyen Kaşdemir, "Şehitlerimiz var, ocaklara ateşler düşüyor. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Şunu da çok iyi biliyoruz ki; Türk Milleti büyüklüğü ile beraberliği, kardeşliği ile tarihte olduğu gibi bugünleri de atlatmasını bilecektir. Tarih buna şahittir. Türk milleti büyük bir millettir. Devletine ve bayrağına bağlı bir millettir. Birbirini kucaklayan zor durumda olana yardım eden bir millettir. O yüzden Türk milleti, büyüklüğü ile feraseti ile değerlerine bağlılığı ile bugünleri de atlatacaktır. Hiç bir zaman için de bu hainler amaçlarına ulaşamayacaktır. Bu konuda devletimizde gerekli adımları atıyor. Bu hainliği, kalleşliği yapanlara en ağır cezayı vermek için de şu anda güvenlik kuvvetlerimiz tüm devlet organlarımızla koordineli bir şekilde çalışıyorlar. Tüm Türkiye hainlere karşı gerekli cevabı gösterdi. Biz bayrak söz konusu olduğu zaman bir araya her zaman geliriz. Bayrağa, vatana kast eden hainlere tek yumruk oluruz. Anadolu ve Trakya coğrafyasında 1071 Malazgirt'ten beri varız. O günden beri bu toprakları vatan yapmak için can veren şehitlerimiz oldu. Kurtuluş savaşında bu toprakları vatan kılmak için bayrağımızı indirtmemek için can verdik. Çanakkale cephesinde şehit verdik. Bu toprakların ebediyen Türk ulusunun olarak kalması için de bu millet her zaman şehit olmaya, vatan bayrak uğrunda can feda etmeye her zaman hazır olduğunu bir kez daha göstermiştir. Türk milleti böyle bir millettir. Bu zamanlarda bize düşen en önemli görev, birliğimizi muhafaza etmektir. Biz bu birliği beraberliği muhafaza edemezsek, işte o zaman kalleşlerin ekmeğine yağ sürmüş oluruz. Fikir bazında bir birimizi eleştirebiliriz. Bütün bunlar hukuk devleti içerisinde olması gerekir. Taşkınlığa ve zarar veren hareketler bize zarar verir. Soğukkanlı ve aklı selim hareket etmeliyiz" dedi.

7 Haziran seçimlerinin ardından gelişen süreci de değerlendiren AK Parti Çanakkale Milletvekili aday adayı İsmail Kaşdemir, "CHP ve MHP sorumlu davranmayı başaramamışlardır. Ortaya bir kriz çıkmıştır. Siyasi bir kriz çıkmıştır. bu krizi çözecek olan demokrasilerde millettir, sandıktır. O yüzden tekrar sandığa müracaat etmek anayasa sorumluluk gereği ortaya çıkmıştır. Siyasette her zaman millete saygı duymak zorundasın. Bu millet 2001 yılında nasıl destek vermişse, 2007 yılında nasıl destek vermişse, 1 Kasım seçimlerinde de büyük destek verecektir. Ben Çanakkalelere, Bigalılara çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bize, bizlere hep destek çıktılar. Eğer tekrar görev verilirse, millete hizmet etme görevi verilirse, yine milletimizle halkımızla beraber hizmet yapma odaklı siyasetle devam etmek istiyorum. Benim Avantajımın şu olduğunu düşünüyorum; Gencim, heyecanımız var. Buna birde 4 yıl milletvekili tecrübesi eklenirse ve 7 haziran seçimlerinde adaydım, seçilemedim. Ben çok faydalı olacağımı düşünüyorum. Memleketime, milletime faydam çok olur" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaşdemir, Siyaset Gündemini Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement