Kasım'da Sanat Bir Başka Güzel! - Son Dakika
Güncel

Kasım'da Sanat Bir Başka Güzel!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin programları yine çok renkli

31.10.2015 10:33

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Kasım ayı sanat takviminde yine büyük ilgi görecek film gösterimleri, konserler, tiyatrolar ve sergiler var. 10 Kasım'da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde düzenlenecek Atamızı Anma Konseri'nde İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile birlikte Zuhal Olcay sahne alacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kasım ayında da sanatseverlerin ilgisini çekecek programlar hazırladı. Konserler, sergiler, film günleri ile Sonbahar, İzmir'de yine çok renkli geçecek.

2 Kasım'da Türk Halk Müziği'ni cazla buluşturan "Modal Jazz Quartet" konser verecek. İzmir Sanat Büyük Salon'da gerçekleşecek konserin biletleri 1 TL.'den satışa sunulacak. Beste ve düzenlemelerin Nail Yavuzoğlu'na ait olduğu konserde kontrabas ve bas gitarda Nail Yavuzoğlu, trompette Şenova Ülker, gitarda Kadir Volkan Polat veya konser programına göre Önder Focan, davulda ise Erdem Göymen yer alacak.

5 Kasım Pazartesi günü ile 25 Kasım günü, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, saat 20.00'da İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde iki konser verecek.

9 Kasım'da ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, saat 20.00'da İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde musiki sevenler için unutulmaz bir gece yaşatacak.

15 Kasım'da Kent Orkestrası saat 17.00'da Seferihisar Kapalı Pazaryeri'nde, Seferihisarlılarla buluşacak.
19 Kasım'da İzmir Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korusu, birbirinden güzel türkü repertuvarıyla İzmirlileri türkü dostlarını buluşturacak.

23 Kasım'da İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde caz müziğinin son dönemlerde öne çıkan isimlerinden "Şenay Lambaoğlu Band" konseri olacak. Saat 20.00'daki konserin biletleri 1 TL. olacak.

28 Kasım'da ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu, saat 20.00'da İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde bir konser verecek.

10 Kasım'a özel

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 77. yıldönümü için iki anma programı düzenledi. 10 Kasım günü Gündoğdu Meydanı'nda saat 11.00'de İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası konser verecek. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde de İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) işbirliği ile "10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası" konseri olacak. Ünlü sanatçı Zuhal Olcay'ın şarkılarıyla katılacağı konsere İzmir Devlet Senfoni Orkestrası sanatçıları eşlik edecek.

Adnan Saygun'da muhteşem konserler

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), Kasım ayında 3 konserle müzikseverlerin karşısına çıkacak. 12 Kasım'da "BrasSolist" konseri olacak. Küçük Salan saat 20.00'daki konserde trompette Volkan Coşar, Onurcan Çağatay, kornoda Kübra Çadırcıoğlu, trombonda Dilan İlhan, suzafonda Ertan Şahin ve vokalde Ceren Gündoğdu olacak.

16 Kasım'da "Vazgeçilmez Romantikler" konser başlığı ile Aslı Tuncay, Julia Kreapak, İrina Nikotina Trio konseri olacak. Keman, piyano ve viyolonsel eşliğindeki konser Küçük Salon'da saat 20.00'da başlayacak.
17 Kasım'da AASSM, "KübaTürkiye Dostluk" konserine ev sahipliği yapacak. Vokalde Havana doğumlu genç soprano Diana Rosa Cardenas ve piyanoda Yiğit Özatalayın yer alacağı konser Küçük Salon'da saat 20.00'da olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kasım'da Sanat Bir Başka Güzel! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement