Katsıkarıs: "Türkiye, Çok Sert ve İyi Basketbol Oynayan, Mükemmel de Savunma Yapan Bir Takım" - Son Dakika
Spor

Katsıkarıs: "Türkiye, Çok Sert ve İyi Basketbol Oynayan, Mükemmel de Savunma Yapan Bir Takım"

Yunanistan’ın Başantrenörü Fotis Katsikaris, "Türkiye, çok sert ve iyi basketbol oynayan, mükemmel de savunma yapan bir takım. Üç sayı çizgisinin gerisinden de tehditleri olan bir ekip" dedi.

29.08.2015 14:22

Yunanistan'ın Başantrenörü Fotis Katsikaris, " Türkiye, çok sert ve iyi basketbol oynayan, mükemmel de savunma yapan bir takım. Üç sayı çizgisinin gerisinden de tehditleri olan bir ekip" dedi.

A Milli Basketbol Takımı'nın Yunanistan'ın Atina şehrinde düzenlenen Akropolis-Eurobank Uluslararası Turnuvası'ndaki ikinci maçında karşılaştığı Yunanistan mücadelesinin ardından mavi-beyazlı ekibin başantrenörü Fotis Katsikaris ay-yıldızlılar ve Yunanistan'ın Avrupa Basketbol Şampiyonası'ndaki grubu hakkında Türkiye Basketbol Federasyonu resmi sitesine değerlendirmelerde bulundu.

Türkye karşısında çok zorlu bir maçı geride bıraktıklarını belirten Katsikaris, "Çok iyi bir test maçı oynadık. Avrupa Şampiyonası öncesi artık son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Oynayacağımız bir hazırlık karşılaşması var. Bu nedenle Türkiye maçına iyi hazırlandık ve bu karşılaşma bizim için ayrı önem taşıyordu. Basketbolseverler açısından iyi bir karşılaşma oldu. İki takımda iyi basketbol oynadı. Türkiye, çok sert ve iyi basketbol oynayan, mükemmel de savunma yapan bir takım. Üç sayı çizgisinin gerisinden de tehditleri olan bir ekip. Biz, oyuna takım olarak iyi başladık ve istediklerimizi yapabildik. Ancak sonrasında oyuna denge geldi. Zor bir maç oldu ve kazandığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Avrupa Şampiyonası'nda oynayacakları her karşılaşmayı maç maç değerlendirmek istediğini söyleyen Katsikaris, "Hırvatistan ve Slovenya hem sert hem de yetenekli ekipler. Ayrıca Makedonya, Gürcistan ve Hollanda da sorun çıkartabilecek potansiyeldeler. Bu nedenle o karşılaşmalarda da sakin kalmamız gerekiyor. Takım olarak tek amacımız her maçı tek tek değerlendirmek ve kazanmak için mücadele etmek olacak" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Katsıkarıs: 'Türkiye, Çok Sert ve İyi Basketbol Oynayan, Mükemmel de Savunma Yapan Bir Takım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement