Kavak'ta Susuzluğa Tankerli Çözüm - Son Dakika
Yerel

Kavak'ta Susuzluğa Tankerli Çözüm

Kavak\'ta Susuzluğa Tankerli Çözüm

Kavak'ta kuraklık nedeni ile su kesintileri yaşanırken SASKİ, Güven Göleti'nden su taşıyor.

05.08.2014 11:14  Güncelleme: 12:01

Kavak ilçesinde kuraklık nedeni ile su kesintileri yaşanırken SASKİ, Güven Göleti'nden tankerlerle aldığı suyu depolara aktarıyor.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, havaların kurak gitmesi nedeniyle pek çok ilçede olduğu gibi Kavak'ta da su sıkıntısı yaşandığına işaret etti.

Bunu doğal afet olarak nitelendirdiklerini vurgulayan Sarıcaoğlu, susuzluğa çözüm için SASKİ'nin tankerlerle Güven Göleti'nden aldığı suyu ilçe halkının kullanımı için su deposuna aktardığını anlattı.

Bazı vatandaşların tepkisi ile karşılaştıklarını belirten Sarıcaoğlu, "Göletten su alınmasına tepki gösteren vatandaşlarımız boşa telaşlanıyor. Su sadece içim için değil temizlik için de gerekli. SASKİ bu durumları da dikkate alarak Güven Göleti'nden aldığı suyu tankerlerle mahallelere götürüp su deposuna boşaltıyor. Göletten alınan su ilaçlama yapıldıktan sonra vatandaşların istifadesine veriliyor. Ben ilçemizdeki su sıkıntısını bildiğim gibi SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel ile birlikte başta Köselli Mahallemiz olmak üzere su kaynakları bol olan yerlere gidip, vatandaşlarla yüz yüze görüşüyoruz. Amacımız ilçe halkına hizmet ve su sorununu gidermektir" dedi.

İçme suyu temini amacıyla pek yakında çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Sarıcaoğlu, "Bundan böyle kuraklık da olsa ilçe genelinde su sıkıntısı yaşanmayacak" ifadesinde bulundu. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kavak'ta Susuzluğa Tankerli Çözüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • rasim günay: bu haber küllüyen yalan biz böyle bir haberi verince herkez ayaklandı. sag dan soldan biz cakma görüntüler almadık ve barajdan alınan su istasyon mahallesine bol bir sekilde klorlanarak verilmektedir. ve biz asla belediye veya siyaseti karıştırmadık 6 0 Yanıtla
  • serafet: Ben 2 hafta kaldim hic tanker görmedim istesyonda sularda gece 4 de actilar sabah 6 kesikti 0 0 Yanıtla

Advertisement