Kayaklı Koşu 1. Etap Türkiye Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Kayaklı Koşu 1. Etap Türkiye Şampiyonası

Kayaklı Koşu 1. Etap Türkiye Şampiyonası

Türkiye Kayak Federasyonu’nun 2014 faaliyet programında yer alan Kayaklı Koşu 1. Etap Türkiye Şampiyonası’nın Ağrı etabı tamamlandı.

12.01.2014 17:03

Türkiye Kayak Federasyonu'nun 2014 faaliyet programında yer alan Kayaklı Koşu 1. Etap Türkiye Şampiyonası'nın Ağrı etabı tamamlandı.

Küpkıran, Eski Harman ve Kumlugeçit sırtlarında yapılan şampiyonaya Ağrılı sporcular damga vurdu. Müsabakalar sonucunda Ağrılı sporcular geçen yıl olduğu gibi bu yıl da birinciliği rakiplerine kaptırmadı. Ağrılı sporcular; 13 birincilik, 10 ikincilik ve 4 üçüncülük elde ederek toplamda 27 madalya ile müsabakalarda en çok madalya kazanan il oldu. Ödül töreninde konuşan Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, "İlimizde ikincisi düzenlenen Kayaklı Kolu 1. Etap Türkiye Şampiyonası'nı mutlu bir şekilde bitirmenin sevincini yaşıyoruz. 3 gün boyunca devam eden yarışmalarda sporcularımızın sergiledikleri mücadele bizleri heyecanlandırdı. Bundan dolayı bütün sporcuları tebrik ediyorum. Burada başarılı olan sporcularımız, daha çok çalışarak dünyayı geride bırakacak dereceler elde etmeliler. Huzurlarınızda Ağrılı sporcularımızı özel olarak tebrik ediyorum. Çünkü sporcularımız geçen yıl yapılan müsabakalarda toplamda 18 madalya kazanmışlardı. Bu yıl ise; 13 birincilik, 10 ikincilik ve 4 üçüncülük madalyası kazanarak toplamda 27 madalya kazandılar. Bu anlamda başta kayak antrenörlerimize, sporcu velilerimize ve sporcularımızı en içten duygularımla tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Sporcularımıza desteklerini esirgemeyen valimize, genel sekreterimize teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.

Erim, konuşması ardından dereceye giren sporculara madalyalarını verdi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayaklı Koşu 1. Etap Türkiye Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement