Kaymakam Şeker ve Başkan Özcan'dan Taziye Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Şeker ve Başkan Özcan'dan Taziye Ziyaretleri

Pervari Kaymakamı Hakan Şeker ve Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Siirt'te sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren 23 yaşındaki ikiz kız kardeşler ile Eruh ve Pervari ilçeleri arasındaki kırsal bölgede terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaklaşık 5 ay önce...

16.02.2017 13:21

Pervari Kaymakamı Hakan Şeker ve Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Siirt'te sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren 23 yaşındaki ikiz kız kardeşler ile Eruh ve Pervari ilçeleri arasındaki kırsal bölgede terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaklaşık 5 ay önce girdiği çatışmada şehit olan köy korucusu Adil Kamel'in ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Şeker, Başkan Özcan Pervari ilçesine bağlı Kilis köyünde yaşayan sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını kaybeden Cahide ve Nahide Türk'ün ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı diledi.

Devlet olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını kaydeden Kaymakam Şeker, "Bir ve beraber olduğumuz vatandaşlarımızın, mutluluk ve acılarını da paylaşıyoruz." dedi.

Daha sonra Pervari'nin Palamutlu köyünde, şehit Adil Kamel'in ailesini ziyaret eden Şeker ve Özcanrek, doğum yapan şehit eşine hediyeler vererek tebrik etti.

Şeker ve Özcan'a ziyaretlerinde İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Oğuz Şekerci, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Feyzoğlu, Cumhuriyet Savcısı İlker Oğuz Erdem, İlçe Emniyet Amiri Ertuğrul Kafkas, İl Encümeni Cangir Bayram ve AK Parti Pervari İlçe Başkanı Lokman Özcan eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Şeker ve Başkan Özcan'dan Taziye Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement