Kaymakamdan İşçilere İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kaymakamdan İşçilere İftar Yemeği

Kaymakamdan İşçilere İftar Yemeği

Selendi Kaymakamı Hasan Meşeli tarafından Uşak ve Salihli Organize sanayi bölgesinde çalışan işçilere iftar yemeği verildi.

13.07.2015 13:51

Selendi Kaymakamı Hasan Meşeli tarafından Uşak ve Salihli Organize sanayi bölgesinde çalışan işçilere iftar yemeği verildi. Yemeğe daire müdürleri ile iş adamaları da katıldı.

Selendi Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde birlik ve beraberlik duyguları üst seviyeye çıkarken, işçiler ve misafirler ile tek tek ilgilenen Kaymakam Hasan Meşeli, "Bir ve beraber olduğumuz zaman başaramayacağımız hiçbir iş yoktur. Yeter ki, bizler ayrımcılık yapmadan el ele verelim. Selendi'nin kalkınmasını birlikte sağlayalım." dedi.

Bolluğun ve bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı Ramazan ayında işçi ve işverenleri aynı sofrada ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu kaydeden Kaymakam Meşeli, "Ramazan ayı Kur'an-ı Kerim'in inmesi başta olmak üzere, yeryüzündeki bütün hayır ve bereketleri özünde toplayan bir aydır. Bu ay içinde oluşturulan birlik ve beraberlikler, yıl boyu, hatta belki bir ömür boyu sürecek birlik ve beraberliklerin sebebi ve çekirdeğidir. Şimdiden başta tüm dünyanın, İslam Aleminin ve tüm Selendili hemşehrilerimizin Kadir gecelerini kutluyorum" dedi.

İŞSİZLİK ORANLARI

Selendi'ye geldiğinde işsizlik oranının fazla olduğunu anlatan Kaymakam Meşeli, "Bizler yollara düştük organize sanayi bölgesindeki iş adamları ile görüşüp iş imkanı sağladık. Bugün Uşak organize sanayi bölgesinde 100, Salihli organize sanayi bölgesinde 25 işçi çalışıyor. Biz bunları yaparken siyasi kimlik gözetmedik. Amacımız Selendi'de göçü önlemek dedik, bu söylemle yola çıktık inşallah bu sayı önümüzdeki günlerde artarak devam edecek, bunu sağlamak içinde ilçemizdeki tüm siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşlarına iş düşüyor. Onların da ellerini taşın altına sokmaları gerekiyor, bunu yapacaklarına inanıyorum." diyerek bu zaman kadar çalışmalarında kendilerini yalnız bırakmayarak destek veren AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Uşak Selendililer Derneği Başkanı Ramazan Dumlupınar, Uşak Vergi Dairesi Müdürü Refik Akgün'e teşekkür etti.

AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer ise konuşmasında, "Kaymakamımız Hasan Meşeli ile birlikte neden olmasın diyerek başlattığımız bu çalışma sonucunda Selendi'den servis araçları ile Uşak organize bölgesindeki fabrikalarda iş imkanı sağlandı. Şimdi eski tekel depolarının devri ile ilgili çalışmalarımız var. İnşallah buranın devrinin ardından burada görüşmeler yaptığımız tekstil fabrikasının sahipleri buraya fabrika açarak kendi ilçemizde de istihdam sağlamış olacağız." diye konuştu.

Uşak Selendililer Derneği Başkanı Ramazan Dumlupınar Kaymakam Meşeli'nin Selendi'de güzel işlere imza attığını belirterek, "İlçemize atandığı günden bugüne Selendi'ye ne yapabilir diyerek gece gündüz demeden yollara düşerek çalışmalar yapan Kaymakamı Hasan Meşeli'ye teşekkür ediyorum. Kendisi tam bir Selendi sevdalısı. İnşallah Selendi'de tekel depolarının da devrinin ardından kendi ilçemizde de fabrikalar açılacak bizim ilçemiz de de fabrikaların bacaları tütecek. Amacımız Selendi'nin kalkınması inşallah bunun da el birliği içinde başaracağız. İşçi servisi gönderen ilçe değil işçi servisi gelen ilçe olmak istiyoruz." dedi.

Sanayi bölgesinde çalışan işçiler de kaymakam Hasan Meşeli'ye teşekkür ederek, "Bizlere bu zamana kadar hep destek oldu. Her sorunumuz ile birebir ilgilendi. Bugün evimize bir dilim ekmek götürüyorsak onun sayesinde. Kendisi tam bir devlet adamı ve Selendi sevdalısı." dediler.

Kaymakam Meşeli tarafından verilen iftar yemeğine Cumhuriyet Başsavcısı Ertürk Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer, MHP İlçe Başkanı Salim Çıplak, CHP ilçe başkanı Adem Korkmaz, daire müdürleri, Uşak Selendililer Derneği Başkanı Ramazan Dumlupınar, Uşak Vergi Dairesi Müdürü Refik Akgün, iş adamları ile kaymakamlık personeli katıldı.

A.Ç - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakamdan İşçilere İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement