Kemalpaşa'da Muhtarlar Zirvesi Başkan Uğurlu'dan Muhtarlara Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Kemalpaşa'da Muhtarlar Zirvesi Başkan Uğurlu'dan Muhtarlara Teşekkür

Kemalpaşa\'da Muhtarlar Zirvesi Başkan Uğurlu\'dan Muhtarlara Teşekkür

Kemalpaşa'daki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

21.04.2015 13:17  Güncelleme: 13:18

"Söz verdiklerimizi gerçekleştiriyoruz. Bir yıllık süre içinde muhtarlarımızla sürekli iletişim halinde olduk, onlardan destek aldık. Zaten bizim yerinde yönetim anlayışımız da bunu gerektiriyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kemalpaşa'daki belediyecilik hizmetleriyle ilgili hem bilgi vermek hem de vatandaşın taleplerini almak amacıyla ilçedeki muhtarlarla bir araya gelen Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, işleyişin hemen her noktasında muhtarlara önemli roller düştüğünü kaydetti. Ramada Otel'de düzenlenen ve AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Savcı Sayan'ın da kısa süreliğine katıldığı toplantıda konuşan Başkan Uğurlu, "Belediyecilik hizmetlerinin sonuca ulaşıp ulaşmadığını anlamanın ve halkımızın da bu hizmetlerden memnun olup olmadığını öğrenmenin en kolay yolu muhtarlarla bir araya gelmekten geçiyor. Biz de bu düşünceyle ilçemizdeki muhtarlarımızla yeniden bir araya geldik" dedi.

Mahalle muhtarlarının yoğun ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Uğurlu, "Göreve gelir gelmez yaptığımız ilk işlerden biri, muhtarlarımızla bir araya gelmek oldu. Onlardan yaşadıkları sıkıntıları anlatmalarını halkımızın bizden beklentilerini bize aktarmalarını istedik. Sağolsunlar hem sözle hem de dosya hazırlayarak bize çok yardımcı oldular. Biz şuna inanıyoruz: sağlıklı yerel yönetim anlayışı, dayanışma içinde birlikte çalışmaya odaklı olmalı. Biz buna inanarak projelerimiz şekillendirdik. Şimdi bu yaptıklarımızın meyvesini topluyoruz" ifadesinde bulundu.

SÖYLEDİKLERİMİZİ YAPIYORUZ

Kemalpaşa özelinde söyledikleri plan ve projeleri birer birer hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Uğurlu, "Biz yaptıklarımızın arkasında; sözlerimizin de yerine getirmenin gayreti içinde olduk. Bilgi Evi dedik, şimdi inşaatını tamamlamak üzereyiz. Meydan ve parklar diye konuştu, şimdi gidin bakın hepsini teker teker yapıyoruz. Yol çalışması, refuj düzenlemesi, sosyal faaliyetler dedik, hepsini sırasıyla gerçekleştiriyoruz. Demek ki, yapamayacağımız şeyi söylemiyoruz. Muhtarlarımızın da bu noktada bize yol gösterdiğini biliyoruz. Kendilerine da teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

AÇIK VE NET OLUN

Konuşmasında desteklerinden dolayı muhtarlara teşekkür de eden Başkan Uğurlu, "Elbette bu samimi yaklaşımımız, karşılık bulmakta gecikmiyor. Göreve gelir gelmez yaptığımız 'daha iyi bir Kemalpaşa' çağrımız, gerek halkımızın gerekse muhtarlarımızın nezdinde karşılık buldu. Biz, muhtarlarımıza her zaman şunu söyledik açık ve net olun. Böyle olursak aşılmayacak sorun, çözülmeyecek sıkıntı olamaz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kemalpaşa'da Muhtarlar Zirvesi Başkan Uğurlu'dan Muhtarlara Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement