Ankara Kent Orkestrasından Yağmurlu Konser - Son Dakika
Yerel

Ankara Kent Orkestrasından Yağmurlu Konser

Ankara Kent Orkestrasından Yağmurlu Konser

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılını muhteşem bir konserle karşıladı.

14.01.2014 11:39  Güncelleme: 11:45

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılını muhteşem bir konserle karşıladı. Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, 2014 yılının ilk konserinde Başkentli sanatseverlere "yağmurlu" şarkılar ile yine unutulmaz bir gece yaşattı.

Kent Orkestrası, yenilenen konserleriyle Başkentlilerin gönlüne taht kurdu. Farklı konularla, her tarza hitap eden şarkılarla, birbirinden güçlü seslerle, sık sık Ankaralı sanatseverlerin karşısına çıkan Kent Orkestrası'nın son konseri ise "Yağmurlu bir gündü" temasıyla gerçekleşti.

Gençlik Parkı Tiyatro Salonu'nda gerçekleşen konserde içinde "Yağmur" geçen birçok yerli ve yabancı şarkı seslendirildi. Aralarında Sezen Aksu'dan "Yağmur'u Kim Döküyor", Ahmet Kaya'dan "Söyle", Berkant'tan "Nisan Yağmuru", Onur Akın'dan "Yağmur Yüreklim", Gripin'den "Durma Yağmur Durma", Ferdi Tayfur'dan "Yağmur Çamur Demeden" gibi eserlerin yer aldığı şarkılar büyük alkış aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasının yine muhteşem bir performans sergilediği konserin Şefliğini Kemal Günüç yaptı. Aranjesi Utar Artuna ait olan konserde unutulmaz yağmurlu şarkıları, solistler Nur Yoldaş, Banu Kırbağ, Elif Moral ve Ercan Turgut seslendirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara Kent Orkestrasından Yağmurlu Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement