Kepez Basketbolda Doludizgin - Son Dakika
Yerel

Kepez Basketbolda Doludizgin

Kepez Basketbolda Doludizgin

Türkiye Basketbol Federasyonu 2’nci Lig’inde(TB2L) mücadele eden Kepez Belediyespor, ligin 2’nci haftasında Düzce Belediyespor’u sahasında 60-59 mağlup etti.

08.11.2015 14:54

Türkiye Basketbol Federasyonu 2'nci Lig'inde(TB2L) mücadele eden Kepez Belediyespor, ligin 2'nci haftasında Düzce Belediyespor'u sahasında 60-59 mağlup etti.

Lig'in 2'nci haftasında Turgut Özal Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Kepez Belediye ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, yönetici heyeti ve basketbolseverler izledi.

İlk periyotu 22-16 ile önde kapatan Kepez'in dev adamları, ikinci periyodu 3 sayı farkla 36-33 geride tamamladı. Karşılaşmanın İkinci devresinde üstünlüğünü son saniyelere kadar koruyan Kepez Belediyespor, rakibi Düzce Belediyespor'u 60-59 mağlup etti.

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Kepez Belediyespor Basketbol Antrenörü Engin Taşkıran, "Düzce Belediyespor, ligin iddialı takımlarından biri. Tecrübeli oyunculara sahip iyi bir takım. İlk maçını farkla kazandılar. İlk yarıyı 3 sayı geride bitirdik. İkinci yarı heyecan arttı, maçın son saniyesine kadar çekişme davam etti. Maçın son saniyesinde maçı biz kazandık. Düzce Belediyesi'ni tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Kendi takımımı da son saniyeye kadar mücadele verdikleri için tebrik ediyorum" dedi.

Kepez Belediyespor Ligin 3'üncü haftasında Muğla Ormanspor'a konuk olacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez Basketbolda Doludizgin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement