Kepez'de 2 Bin 500 Çocuğa Spor Eğitimi - Son Dakika
Spor

Kepez'de 2 Bin 500 Çocuğa Spor Eğitimi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaz dönemi spor okullarında 2 bin 500 öğrenciye spor eğitimi verdiklerini bildirdi.

16.08.2016 11:41

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaz dönemi spor okullarında 2 bin 500 öğrenciye spor eğitimi verdiklerini bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Tütüncü, Adnan Menderes Tam Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'ndaki yüzme, Kuzeyyaka Mahallesi'ndeki sentetik çim sahasındaki futbol, kulüp tesislerinde dört ayrı korttaki tenis, Turgut Özal Spor Salonu'ndaki basketbol, voleybol ve tekvando branşlarındaki antrenmanları izledi ve çocuklara EXPO bileti hediye etti.

Açıklamada görüşlerine de yer verilen Tütüncü, ücretsiz olarak sekiz ayrı branşta düzenledikleri yaz dönemi spor okullarında, 2 bin 500 çocuğun modern tesislerde, uzman antrenörler eşliğinde iyi bir birey ve sporcu olmanın eğitimini aldığını belirtti.

Tütüncü, spora yatırımı, sosyal belediyeciliğin en önemli temel taşlarından biri saydıklarını kaydederek, "Kepez, spor şehri haline geldi. Bu çocuklarımızın içerisinden inanıyorum ki nitelikli sporcular çıkacak. Spor ile çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan da koruyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kepez'de 2 Bin 500 Çocuğa Spor Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement