Kepez'den Antalya'ya 3t Konseyi - Son Dakika
Yerel

Kepez'den Antalya'ya 3t Konseyi

Kepez\'den Antalya\'ya 3t Konseyi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

08.09.2014 10:15

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette kentin problemleriyle ilgili fikir paylaşımında bulunulurken, Başkan Tütüncü, ziyarette 2.dönem yapma sözü verdiği 70 projesinden birini daha hayata geçireceklerini de açıkladı. Seçim vaatlerinden bir tanesinin de Tarım, Ticaret ve Turizm Konseyi'ni kurmak olduğunu aktaran Başkan Tütüncü, konseyin kurulmasıyla ilgili ATSO'dan destek istedi. Başkan Tütüncü, geçtiğimiz dönem yaptıkları hizmetleri paylaştıkları ATSO Başkanı Budak'ın, yaptıkları birçok eserde fikri katkısının olduğunun altını çizdi. Başkan Hakan Tütüncü, "Bu dönem ATSO ile yeni bir çalışma yapmanın arzusu içerisindeyiz. Ticaret odaları, bir kentin en önemli sivil toplum kuruluşudur.Gerçekten ATSO olarak sivil toplumun ne düşündüğünü en iyi bilecek ve en iyi ifade edebilecek imkanlara sahipsiniz. Konseyin içerisinde adete bir arama toplantıları yapar gibi şehrin belli problemleri üzerinde durmak ve şehri kalkındırmak, geliştirmek gibi bir hedefimiz var. Dolayısıyla bu konuda ATSO'dan ciddi bir destek bekliyoruz" dedi.

KONSEY ANTALYA'DA BİR İLK OLACAK

Başkan Tütüncü, 3T Konseyi'nin Antalya'da bir ilk olacağına vurgu yaparak, "10-15 kişilik bir temsille toplanan, şehrin önemli gündem maddeleri üzerinde kurumların bir anlamda ortak aklı olabilecek bir çalışmayı, bir şehir konseyini sosyal ve ekonomik çalışmalar yapmak üzere böyle bir sivil çalışmayı örnek olsun diye Antalya'da başlatmak istiyoruz. Bu kent hepimizin, bu insanlar hepimizin bu kent ileriye gitmesinden, şehrin gelişmesinden, kentin modern bir görünüme kavuşmasından hepimiz etkileneceğiz. Tam tersi bir durumda da hepimiz zarar göreceğiz. Bu çalışmada ATSO'nin ciddi bir aktör olmasını arzu ediyoruz" diye konuştu.

ATSO'DAN DESTEK SÖZÜ

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak konseye destek vermekten heyecan duyacaklarını belirtti.Geçtiğimiz dönem Başkan Tütüncü'nün, Kepez'de çok güzel işler yaptığını anımsatan Budak, "Özellikle Kepez'e bir şehir vitrini kazandıran kültür ve sanat alanındaki çalışmaları takdir ediyoruz" dedi.

Ziyarete, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Sağdur ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'den Antalya'ya 3t Konseyi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement