Kertil Çam Markası Bandırma'da - Son Dakika
Yerel

Kertil Çam Markası Bandırma'da

Kertil Çam Markası Bandırma\'da

Balıkesir’de farklı çeşit kolonyalar ile adından söz ettiren tarihi Kertil Çam Kolonyaları Bandırma’ya şube açarak ağını genişletti.

20.11.2015 15:15

Balıkesir'de farklı çeşit kolonyalar ile adından söz ettiren tarihi Kertil Çam Kolonyaları Bandırma'ya şube açarak ağını genişletti.

Kolonya üretiminde yılların verdiği tecrübe ve kaliteli ürün anlayışı ile Balıkesir'de hızla gelişen Kertil Çam Kolonyası Bandırma'ya şube açtı. Bandırma'da sektörü temsil eden İsmail Eken "Balıkesir bayiliği yapmaktayım. 1962 yılında kurulmuş olan bir firmayı temsil ediyorum. Türkiye genelinde 25'e yakın bayimiz bulunuyor. Bunların içinde Doğu'da, Güneydoğu Anadolu'da, Akdeniz Bölgesinde, Kayseri'de ve Safranbolu şehirlerinde bayilerimiz bulunmaktadır. Bandırma'da çok müşteri portföyümüz olmasından dolayı buraya da bir şube açmış bulunmaktayız. Özel insanların özel kolonyası sloganıyla çıktığımız bu yolda: Ihlamur, Hazan, Yaz Çiçeği, İncir, Zeytin, Ceviz, Mandalina gibi zenginleştirilmiş ürün çeşitleriyle sınırsız bir yelpazede kaliteli üretim sunmaya devam ediyoruz. Sunduğumuz Kertil Çam Kolonyası ürünleri ile kıvanç duymaktayız" dedi.

Bandırmalıların ilgisinden memnun olduğunu söyleyen İsmail Eken, en çok zeytin ve hazan kolonyalarının ilgi gördüğünü söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kertil Çam Markası Bandırma'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement