Cem Hakko'nun Annesi Ketty Hakko'nun Cenazesi, Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Cem Hakko'nun Annesi Ketty Hakko'nun Cenazesi, Toprağa Verildi

Cem Hakko\'nun Annesi Ketty Hakko\'nun Cenazesi, Toprağa Verildi

Cem Hakko'nun annesi Ketty Hakko'nun cenazesi Neve Şalom Sinagogu'nda düzenlenen tören sonrası toprağa verildi. Hakko, torunlarına anlattığı masalları 2 kitapta toplamıştı.

02.07.2015 14:50  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vakko ve Power Group Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko'nun annesi Ketty Hakko'nun cenazesi, toprağa verildi. Ketty Hakko, çocukları ve torunlarına anlattığı masalları iki ayrı kitapta toplamıştı.

CEM HAKKO'NUN ACI GÜNÜ

Amerika'da 86 yaşında vefat eden Vakko'nun kurucusu iş adamı Vitali Hakko'nun eşi Ketty Hakko için Büyük Hendek Neve Şalom Sinagogu'nda tören düzenlendi. Sinagogda taziyeleri Ketty Hakko'nun oğlu Cem Hakko kabul etti.
Türk modasının öncü ismi Vitali Hakko da 2007 yılında 94 yaşında hayata veda etmişti...

YAKINLARI YALNIZ BIRAKMADI

Törene, Hakko'nun ailesi, yakınları ve eski DEİK Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Birleşmiş Markalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kariyo, Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Öğüt, sanatçı Erol Evgin, Haldun Dormen, Hülya Koçyiğit ve Engin Altan Düzyatan da katıldı.

ARNAVUTKÖY'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Hakko'nun cenazesi, sinagogdaki törenin ardından Ulus'taki Arnavutköy Musevi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ESKİ GELİNİNDEN DUYGUSAL VEDA

Cem Hakko'nun eski eşi Machler, alışılmış vefaat ilanlarının aksine duygusal bir mektupla Hakko'ya veda etti: "Mamiciğim. Bu dünya tekrar sizin gibi bir insanı misafir edebilecek mi bunu bilemiyorum. Ama bildiğim tek bir şey var ki, o da sizin gibi zarif, dürüst, hassas, kar taneleri kadar narin, kuş kanadı gibi kırılgan biri olmayacak. Bilmez miyiz ki siz çoktan tek aşkınız Vaitelmu (Vitali)'nun yanına gitmek istiyordunuız. Sadece bizim için, tüm aileniz için yolculuğunuzu ertelediniz.
Çocuklarımın ve benim yolumuzu daima aydınlattınız. Sadece, ailede herkes iyi olana kadar, şefkatinizle, sabrınızla, cesur yüreğiniz ile bizimle kaldınız ve bize daima ışık tuttunuz. Hayatıma sevgiyle dokundunuz. 34 yıl önce beni kızınız olarak kabul edip sarıp sarmaladınız. Her şey için sonsuz teşekkür ederim. Sizi çok özleyeceğim Mamiciğim. Nurlar içinde yatın, huzur içinde uyuyun."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cem Hakko'nun Annesi Ketty Hakko'nun Cenazesi, Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • hasan huseyin: icimizdeki yahudilere bak cakkallar isimleri degistirip cokmusler ustumuze 5 5 Yanıtla
  • Eda : Helal olsun. Başkası olsa "heee der, eski kayınvalidem" derdi. Ama kadıncagız gercekten annelik etmiş ki, Bettina da böyle içten bir teşekkür mektubu yazmış. Topragı bol olsun 4 4 Yanıtla
  • ebu zer agdag: kafir ölmüş bunlar üzülüyor ona değil kendinize üzülün o zaten cehenneme gitti gerçi kişi sevdigiyle beraberdir 3 3 Yanıtla
  • Alpertunga: Iman ile gitmek bir başka. 1 3 Yanıtla

Advertisement