Kılıçdaroğlu Düşük Profilli, Bıyıklı Birisini Seçtiler. - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu Düşük Profilli, Bıyıklı Birisini Seçtiler.

Kılıçdaroğlu Düşük Profilli, Bıyıklı Birisini Seçtiler.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nda konuştuDüşük profilli, bıyıklı birisini seçtiler.

19.05.2016 20:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nda konuştu

Düşük profilli, bıyıklı birisini seçtiler. Diyorlar ki 'Yarın bunu kurultay seçecek'. Hani demokrasi Var mı demokrasi Demokratik bir yarış var mı O nedenle bunlar bu ülkeye demokrasiyi asla getiremezler

Şimdi yeni birisi geldi, sicili pek temiz değil. Adı 'Milyonali' biliyorsunuz. Havuz medyasının başındaki adam. Hepsi göreceksiniz tek tek ortaya çıkacak. Biz siyasette ahlak istiyoruz

Haber-Kamera Mehmet Aktaran İstanbul DHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Binali Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanlığı'na aday olmasıyla ilgili olarak, Düşük profilli, bıyıklı birisini seçtiler. Diyorlar ki 'Yarın bunu kurultay seçecek'. Hani demokrasi Var mı demokrasi Demokratik bir yarış var mı O nedenle bunlar bu ülkeye demokrasiyi asla getiremezler dedi.

Kılıçdaroğlu, Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nda 5 bin gencin partiye katılımı dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. CHP lideri, törende yaptığı konuşmada, 4 Mayıs'ta saray darbesi yapıldığını savunarak, yüzde 49,5 oy alan bir partinin genel başkanının saraya davet edildiğini ve 'İstifa dilekçeni ver' denildiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, Düşük profilli, bıyıklı birisini seçtiler. Diyorlar ki 'Yarın bunu kurultay seçecek'. Hani demokrasi Var mı demokrasi Demokratik bir yarış var mı O nedenle bunlar bu ülkeye demokrasiyi asla getiremezler dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi

Bizi kutuplaştırdılar, Türkiye'yi böldüler. En büyük bölücü de kaçak sarayda oturan zat. Ülkeyi bu hale getirdi. Ülkede insanları neredeyse birbirine düşman hale getirdi. Ama ben Adalet ve Kalkınma Partisi'ne oy veren saygıdeğer yurttaşlarıma da seslenmek isterim. Gördüğünüz tablo demokrasi tablosu değildir. Yolsuzluğa karşı duyarlı olan bir kişiyi çağırıp eline istifa dilekçesi vermek, senin vicdanını sızlatmalıdır sevgili AKP'li kardeşim. Bu gerçeği biliyorum. Şimdi yeni birisi geldi, sicili pek temiz değil. Adı 'Milyonali' biliyorsunuz. Havuz medyasının başındaki adam. Hepsi göreceksiniz tek tek ortaya çıkacak. Biz siyasette ahlak istiyoruz. Şu anda Türkiye'de ahlaki olmayan tek alan var. O da siyaset. Siyaseti hırsızlardan, hırsızlıklardan arındırmalıyız. Siyaset temiz, düzgün insanların işi olmalı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu Düşük Profilli, Bıyıklı Birisini Seçtiler. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement