Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıya Kınama - Son Dakika
Yerel

Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıya Kınama

Kılıçdaroğlu\'na Yapılan Saldırıya Kınama

HAKKARİ (İHA) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hakkari İl Başkanlığı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı kınadı.

26.08.2016 11:30

HAKKARİ (İHA) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hakkari İl Başkanlığı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyı kınadı.

CHP Hakkari İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, " Artvin'in Ardanuç ilçesine giden Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçlaroğlu'nun öncü güvenlik aracı konvoyuna yönelik silahlı saldırıyı nefretle, şiddetle kınıyoruz. Bu alçakça saldırı, Türkiye Cumhuriyetinin demokrasi mücadelemizde ülkemizin en ücra köşesine varıncaya kadar sürdüreceğiz. Bu tür saldırılar bizi korkutamaz, yıldıramaz, sindiremez. Başta Sayın Genel Başkanımıza ve partimize geçmiş olsun diliyoruz. Bu saldırı sadece cumhuriyet demokrasinin yılmaz savunucusu CHP'ye değil; birliğimize, varlığımıza ve ülkemize yapılmıştır. Bizi kimse korkutmayacaktır. 'Bir canım var, memlekete feda olsun' diyen Genel Başkanımız, bu halkın lideri ve cumhuriyetin kurucusu CHP'ye boyun eğdiremezsiniz. Genel başkanımız onurumuzdur" denildi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıya Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement