Kılıçdaroğlu'nun Konvoyunu "Evet Bayrakları" ile Uğurladılar - Son Dakika
Genel

Kılıçdaroğlu'nun Konvoyunu "Evet Bayrakları" ile Uğurladılar

Kılıçdaroğlu'nun konvoyunu "Evet Bayrakları" ile uğurladılarKOCAELİ - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gebze'deki muhtarlar buluşmasının ardından Darıca'da bulunan bir Tekstil Atölyesinde 600 Kadın işçiyle beraber öğle yemeği yemeye geçti.

28.03.2017 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kılıçdaroğlu'nun konvoyunu "Evet Bayrakları" ile uğurladılar

KOCAELİ - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gebze'deki muhtarlar buluşmasının ardından Darıca'da bulunan bir Tekstil Atölyesinde 600 Kadın işçiyle beraber öğle yemeği yemeye geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'da hayır çadırını ziyareti sonrasında Darıcalı AK Partili seçmenler CHP konvoyunu "Evet" bayrakları ile uğurladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu öncesinde Gebze'ye geldi. Sabah saatlerinde Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova İlçelerinin muhtarları ile buluştu. Muhtarlar buluşmasının ardından Kılıçdaroğlu, Darıca'da bulunan bir tekstil atölyesinde 600 Kadın işçi ile beraber öğle yemeği yemeğe geçti. Darıca'da öğlen yemeğine geçen Kılıçdaroğlu'nu yolda referandum için "Evet" çalışması yapan AK Partililer karşıladı.

AK Partili vatandaşların ellerinde "Evet" broşürleri ve AK Parti bayrakları ile CHP konvoyunu karşılamaları ilginç görüntüler oluşturdu.

Kılıçdaroğlu\'nun Konvoyunu "Evet Bayrakları" ile Uğurladılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Kılıçdaroğlu'nun Konvoyunu 'Evet Bayrakları' ile Uğurladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement