CHP ve MHP'den Dikkat Çeken Yeni Yıl Mesajı - Son Dakika
Güncel

CHP ve MHP'den Dikkat Çeken Yeni Yıl Mesajı

Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli yayınladıkları yeni yıl mesajında, iktidarın gitmesi yönünde ortak temennide bulundu.

31.12.2014 14:19  Güncelleme: 16:11

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yayınladığı yeni yıl mesajında, 2015'in aydınlığın, sevginin, özgürlüğün yılı olmasını ve mutluluk getirmesini dileyerek, "Seçim yılı 2015'de yeni bir başlangıç yapalım" derken; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli mesajında, "Beklentimiz ve dileğimiz; 2015 yılında geçmişteki yanlış politikaların ve hatalı uygulamaların bir daha tekrarlanmaması, Türk milletinin tavizkar ve terör sevdalısı iktidardan kurtulmasıdır" dedi.

"YENİ UMUTLAR, YENİ HEDEFLER VE YENİ BİR YOLCULUK BİZİ BEKLİYOR"

Yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımlayan Kılıçdaroğlu, "Yeni yıl yepyeni bir başlangıç olarak önümüzde duruyor. Yeni umutlar, yeni hedefler ve yeni bir yolculuk bizi bekliyor. Önümüzde sadece yeni günler değil, kendimizin ve ülkemizin kaderini değiştirebilecek yepyeni fırsatlar, yeni kararlar ve seçimler var" ifadesini kullandı.

EDİP CANSEVER ŞİİRİYLE YENİ YIL MESAJI VERDİ

Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:

"Bir umut yılı başlıyor Türkiye'de. Haksızlığa karşı hakkın, adaletsizliklere karşı adaletin, fakirliğe karşı bereketin yılı başlıyor. Edip Cansever bir şiirinde diyor ki; 'Bütün iyi kitapların sonunda, bütün gündüzlerin, bütün gecelerin sonunda, meltemi senden esen, soluğu sende olan, yeni bir başlangıç vardır'. 2015 yılında yeni bir başlangıç yapalım. 2015 yılında kendimiz ve çocuklarımız için yepyeni bir sayfa açalım. Tüm insanlığa huzur, ülkemize özgürlük, adalet, barış ve bereket getirsin 2015 yılı. Aydınlığın, sevginin, özgürlüğün yılı olsun 2015. Halkımıza mutluluk getirsin bu yıl. Sevgi ve saygılarımla."

"MGK'NIN GERÇEK VE HAKİKİ GÜNDEMİ SANALDIR"

Cizre'deki hain ve kanlı kamplaşmayı karanlık ellerin provokasyonu veya paralel yapılanmanın tezgahı olarak tevil ve izah edenlerin, aslında Türkiye'ye en büyük hüsranı yaşatan aciz ve teslimiyetçi zihniyet olduğunu belirten Bahçeli, mesajında şunları kaydetti:

"Ne acıdır ki, kaçak ve karanlık sarayda Atatürk resmini asmadan toplanan MGK'nın gerçek ve hakiki gündemi sanaldır, millet ve devlet menfaatiyle asla bağdaşmamaktadır. Beklentimiz ve dileğimiz; 2015 yılında geçmişteki yanlış politikaların ve hatalı uygulamaların bir daha tekrarlanmaması, Türk milletinin tavizkar ve terör sevdalısı iktidardan kurtulmasıdır. Çözülme ve çöküşe neden olan sorunlardan arınabilmenin tek çaresi şüphesiz milletimizin azim ve kararındaki sarsılmaz isabete bağlı olacaktır. Bu çerçevede Türk milletinin muhteşem mazisinde göstermiş olduğu asil mücadelesinin bir benzerini 2015'de de ortaya koyacağına ve bunu onurlu tercihiyle tekrarlayacağına yürekten inanıyorum. Yeni yılda ve daha nice yıllarda büyük milletimizin gücüne inanarak, ümidimizi canlı tutarak, karamsarlığa kapılmadan, yorulmadan, kardeşlik hukukuna sadık kalarak medeniyetimizi hak ettiği mevkilere çıkaracağımızdan kimse kuşku duymamalıdır. Yeni ümitler ve yeni beklentilerle girilen yeni yılda öncelikle temennim ülkemiz ve tüm dünyada huzurun, sevginin ve hoşgörünün egemen olmasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimin, Türk-İslam aleminin yeni yılını tebrik ediyor, Cenab-ı Allah'tan huzur ve esenlik içinde geçecek bir sene diliyorum."

CHP ve MHP\'den Dikkat Çeken Yeni Yıl Mesajı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP ve MHP'den Dikkat Çeken Yeni Yıl Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Real mardin: Bahceliye bak yaa hahhahhaha gülmemek elde değil kanepeden düşecem simdi 0 11 Yanıtla
  • VURAL: Pkk ve sempatizanlarını ve pkk ile masada olanları Analar ağlamasın diye Milyonları ateşe atanları Allah İslah etsin. 1 0 Yanıtla
  • deli fuat: bunlar kemik yagsın istyor. . . 0 0 Yanıtla
  • sosyalist: TEK YOL HDP 0 0 Yanıtla
  • uzlett: umut böyle bişey iste :) çaresizlikten ne yapacaklarını şaşırdılar. işleri yeni yıl dileği tutmaya kaldı. 0 0 Yanıtla
  • Beyaz Türk : Size oy yok sizi kan emiciler 0 0 Yanıtla

Advertisement