Kilis'te 'Demokrasi Nöbeti' Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Kilis'te 'Demokrasi Nöbeti' Sürüyor

Kilis\'te \'Demokrasi Nöbeti\' Sürüyor

Kilis Valiliği ve Kilis Belediyesinin çağrısı üzerine ellerinde Türk, Filistin ve Suriye bayraklarıyla vatandaşlar demokrasi yürüyüş yaptı.

19.07.2016 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis Valiliği ve Kilis Belediyesinin çağrısı üzerine ellerinde Türk, Filistin ve Suriye bayraklarıyla vatandaşlar demokrasi yürüyüş yaptı.

Hacı Cümbüş Camisi önünde toplanan binlerce vatandaş, "Hainler hesap verecek, idam istiyoruz, Kilis burada hainler nerede" sloganları atarak, tekbir getirdi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki nöbete Kilis Valisi İsmail Çataklı, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Gökhan Şahin, AK Parti Kilis milletvekilleri Reşit Polat ile Hilmi Dülger, AK Parti İl Başkanı İzzet Toprak, MHP İl Başkanı Ahmet Saltan, CHP İl Başkanı Abidin Uslu katıldı.

Demokrasi Nöbeti, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda, havai fişek gösterileri yapıldı. Kilis Belediyesi ile Kızılay tarafından vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kilis'te, Suriye, Filistin ve Türk vatandaşları tarafından düzenlenen gösteride, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi protesto edildi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kilis'te 'Demokrasi Nöbeti' Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement