Kırıkkale Bisiklet ile Samsun'dan Ankara'ya - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale Bisiklet ile Samsun'dan Ankara'ya

Kırıkkale Bisiklet ile Samsun\'dan Ankara\'ya

Bisiklet ile Samsun'dan Ankara'yaSamsun Atatürk Düşünce Derneği üyeleri İsmail Kutlu ile İbrahim Aydın, 2012 yılında Samsun'dan Ankara ya her yıl götürülen Türk Bayrağının yürürlükten kaldırılması sonrası bu kez bisiklet ile Ebedi Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'e teslim etmek için yollarına devam ediyorlar.

20.05.2016 23:52

Bisiklet ile Samsun'dan Ankara'ya

Samsun Atatürk Düşünce Derneği üyeleri İsmail Kutlu ile İbrahim Aydın, 2012 yılında Samsun'dan Ankara ya her yıl götürülen Türk Bayrağının yürürlükten kaldırılması sonrası bu kez bisiklet ile Ebedi Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'e teslim etmek için yollarına devam ediyorlar.

Samsun'dan yola çıkan ve Kırıkkale de konaklayan Atatürk Düşence Derneği üyeleri Kırıkkale Atatürk Düşünce Derneği, CHP il, ilçe, kadın kolları ve Eğitim-Sen üyeleri tarafından Cumhuriyet meydanında karşılandı.

Samsun Atatürk Düşünce Derneği yönetim kurulu üyesi Gülcan Alacam, yaptığı açıklamada şöyle dedi, "Güneşin doğduğu şehir Samsun'dan bisikletçi arkadaşlarımızla ebedi Cumhurbaşkanımıza sunmak için bayrağımızı teslim etmek için yola çıktık. Havza, Merzifon, Çorum ve Kırıkkale de Atatürk Düşence Derneği şubesi arkadaşlarımız bizi muhteşem şekilde karşıladı. Samsun'da öyle bir güzel güneş doğdu ki, batmayacak. Hiçbir deniz ve derya o güneşi söndürmeyecek. Gençlerimiz o meşaleyi sonsuza kadar taşıyacak. Gençlerimizin her zaman arkasında destekçisi olacağız. Bisikletçi arkadaşlarımız bu kutsal görevi yaparlarken bu sevinci, heyecanı yaşattıkları için."

Bisikletçiler ise İsmail Kutlu ve İbrahim Aydın ise, çok yorgun olduklarını belirterek 'Uzun bir yolumuz var. İnşallah tamamlayacağız. Bu bayrak geçtiğimiz yıllarda Samsun'dan Ankara'ya götürülüyordu. 2012 yılında yasaklandı. Bu görevi biz üstlendik. Bu bayrağı ilk Cumhurbaşkanımıza Atatürk anıtına yarın teslim edeceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale Bisiklet ile Samsun'dan Ankara'ya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement