Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'den Kısa Kısa

Vali Yaman, belediye başkanlarını kabul etti.

16.04.2014 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, seçimlerin ardından görevine başlayan belediye başkanlarını kabul etti.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ile ilçe ve bazı belde belediye başkanlarını makamında kabul eden Yaman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yaman, belediye başkanlarına görevlerinde başarılar diledi.

Kayıt dışı istihdamla mücadele

Kırklareli Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kayıt dışı istihdamın önlenmesi amacıyla bilgilendirme faaliyetlerini sürdürüyor.

Kırklareli SGK Denetmeni Oğuz Özdil, sosyal güvenlik bilincinin arttırılması amacıyla Kofçaz ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, kayıt dışı istihdam konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

Özdil,  kayıt dışı istihdamla mücadele kapsamında yapılan bütün ihbarları değerlendirdiklerini söyledi.

Kayıt dışı istihdama yönelik denetimlerin aralıksız sürdüğünü ifade eden Özdil, "Kırklareli'de kayıt dışı istihdam oranı Türkiye genelinin üzerindeydi. Yapılan ihbarlar ve rutin denetimlerimizle kayıt dışı istihdamın azalmasına yönelik yaptığımız çalışmalar netice vermeye başladı. Sigortasız ve sağlık güvencesiz istihdam ediliyorsanız, bize başvuruda bulunabilirsiniz" diye konuştu.

Özdil daha sonra Pehlivanköy, Demirköy İlçeleri ile Ahmetbey, Kıyıköy, Karahalil, Büyükmandıra, İğneada beldelerine ve Dereköy, Geçitağzı, Beğendik, Yenice, Sinanlı köylerine de ziyaretlerde bulunularak vatandaşları bilgilendirdi. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement