Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kırklareli Müftüsü İsmail Bayrak, Kutlu Doğum Haftası'nın çeşitli etkinlikler ile kutlanacağını bildirdi.

15.04.2015 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Müftüsü İsmail Bayrak, Kutlu Doğum Haftası'nın çeşitli etkinlikler ile kutlanacağını bildirdi.

Bayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kutlu Doğum Haftası'nın Hz. Peygamber'in doğum yıl dönümü olarak kutlandığını söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nca "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" teması ile kutlanacağını ifade eden Bayrak, hafta kapsamında konferans ve anma etkinlikleri düzenleneceğini belirtti.

Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediye verileceğini anlatan Bayrak, öte yandan Kırklareli Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün "Kutsal Emanetler Resim Sergisi" açılışı yapılacağını kaydetti.

- Genel seçime doğru

CHP Kırklareli İl Başkanlığı'nca 7 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimine hazırlık toplantısı yaptı.

Parti binasında düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, İl Başkanı Recep Zengin, Milletvekili adayları Türabi Kayan, Vecdi Gündoğdu, Mehmet Tuna Soykan, belediye başkanları ve partililer katıldı.

Zengin, burada yaptığı konuşmada, ön seçimin ardından adayların seçim çalışmalarını hızlandırdığını söyledi.

İl teşkilatı olarak adayların çalışmalarına destek olduklarını ifade eden Zengin, Kırklareli'nden üç milletvekili çıkartmayı hedeflediklerini belirtti.

Ülke için önemli bir seçim olduğunu vurgulayan Zengin, "Bu seçim ülkemizin kaderi için çok önemlidir. Artık insanlarımız gerçekleri gördü. Partimiz adına herşey ilimizde ve ülkemizde çok güzel gidiyor. Bu seçimde Kırklareli'nden üç milletvekilini Ankara'ya, Ankara'da ise Kemal Kılıçdaroğlu'nu başbakanlık makamına göndermek istiyoruz" diye konuştu.

Zengin, seçimlerin Kırklareli'ne ve Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement