Kışanak Batmandaydı - Son Dakika
Yerel

Kışanak Batmandaydı

Kışanak Batmandaydı

Barış ve Demokrasi Partisi eski Eş Genel Başkanı ve Diyarbakır Büyük Şehir Belediye Eş Başkan Adayı Gültan Kışanak, Batmanda Partililere seslendi.

21.03.2014 11:05

GÜLTAN KIŞANAK BATMANDAYDI

Kışanak "Batmanda oy oranı yüzde 65'in üstünde olacak" BDP Batman Belediye Eş Başkan Adayları Gülistan Akel ve Sabri Özdemir'e destek vermek için Batmana gelen Diyarbakır Büyükşehir Eş Başkan Adayları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, BDP merkez seçim bürosunu ziyaret etti.Seçim bürosunda konuşma yapan ve Batman'da seçim sonuçlarının yüzde 65'in üzerinde olacağına inandıklarını belirten Kışanak "Kürdistan'ın kentleri birbiriyle yarışıyorlar. Burada 10 günümüz kaldı, en güçlü çalışmayla buradan en güçlü sonuçları alalım. Buradan Rojava'ya öz yönetimle özerklik selamlarımızı gönderelim" dedi.
"NE KADAR OY ALIRSAK O KADAR DA İMZA TOPLAMALIYIZ"
Abdullah Öcalan'ın özgürlüğü için başlatılan imza kampanyasına dikkat çeken Kışanak "bu yıl ki Newroz'un ana teması Önderliğe özgürlük-Kürdistan'a özgürlüktür. Önderliğe özgürlük imza kampanyasını en güçlü şekilde yürüttüğünüze inanıyoruz. Diyoruz ki toplanan imzalar, oylardan az olursa kabul etmiyoruz. Ne kadar oy alırsak o kadar da imza toplamalıyız" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kışanak Batmandaydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement