Kliksa, Kayseri'nin Online Alışveriş Haritasını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Kliksa, Kayseri'nin Online Alışveriş Haritasını Açıkladı

Kliksa, Kayseri\'nin Online Alışveriş Haritasını Açıkladı

Kliksa.com verilerine göre, Kayserililer telefon, bilgisayar, televizyon ve görüntü sistemleri, oto aksesuarları ve elektrikli ev aletleri kategorilerine daha çok ilgi gösteriyor.

15.10.2014 15:26

Kliksa.com verilerine göre, Kayserililer telefon, bilgisayar, televizyon ve görüntü sistemleri, oto aksesuarları ve elektrikli ev aletleri kategorilerine daha çok ilgi gösteriyor.

Sabancı Topluluğu'nun online alışveriş platformu Kliksa, Kayseri'nin online alışveriş haritasını açıkladı.

Kliksa açıklamasına göre, Kayserililer telefon, bilgisayar, televizyon ve görüntü sistemleri, oto aksesuarları ve elektrikli ev aletleri kategorilerine yoğun rağbet gösterirken, akıllı telefon, televizyon, USB bellek, tablet bilgisayar ve elektrikli süpürge en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Kayseri'de online alışverişin büyük bölümü sırasıyla Melikgazi, Kocasinan, Talas, Develi, Yahyalı, İncesu, Hacılar, Tomarza ve Pınarbaşı ilçelerinde gerçekleşiyor.

Kliksa.com verilerine göre Kayserili kadınlar; en çok akıllı telefon, televizyon, elektrikli süpürge, tablet bilgisayar, notebook PC ve taşınabilir bilgisayar satın alırken, yüzde 38'i alışverişini tek çekimle, yüzde 62'si ise taksitlendirerek gerçekleştiriyor.

Erkekler ise sırasıyla akıllı telefon, USB bellek, televizyon, tablet bilgisayar ve hafıza kartlarını tercih ediyor. Kayserili erkeklerin yüzde 37'si alışverişini tek çekimle, yüzde 63'ü ise taksitlendirerek gerçekleştiriyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kliksa, Kayseri'nin Online Alışveriş Haritasını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement