Kocaeli Birlikspor Plajdan dönüyor - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Birlikspor Plajdan dönüyor

Kocaeli Birlikspor Plajdan dönüyor

Antalya'da düzenlenen TFF Plaj Futbol Ligi finallerinde en genç takım olarak mücadele sergileyen Kocaeli Birlikspor bol gollü başladığı karşılaşmalardan büyük bir deneyim kazanarak dönüyor. .

21.10.2016 08:17  Güncelleme: 08:19

BOL GOLLÜ BAŞLADILAR

Alanya'da düzenlenen TFF Plaj Futbol Ligi finallerinde; Kocaeli Birlikspor, ikisi daha önce Türkiye birinciliğine ulaşmış 3 rakibiyle üst tura çıkma mücadelesi veren turnuvanın en genç takımı olarak ilk maçında Karasu Belediyespor ile karşılaştı. Kıran kırana geçen mücadelede Berat Demir 5, Kemal ve Kerem Demirkol 1'er gol kaydetti ancak 7 gol yetmedi. Karşılaşmada gülen taraf 8-6'lık skorla Karasu Belediyespor oldu.

ÇEYREK FİNAL GELMEDİ

Temsilcimiz gruptaki ikinci maçını ise elektrik kesintisi yüzünden bir gün gecikmeli olarak İzmir Dikili Belediyespor ile oynadı. 5-3 üstün ayrıldığı karşılaşmanın ardından da Arsuz Belediyespor ile nefes kesen bir mücadele ortaya koydu. Ancak gücü Arsuz'a yetmedi, 3-1 mağlup oldu ve çeyrek final biletini kaybetti. Gruptan çeyrek finale Karasu Belediyespor ve Arsuz Belediyespor yükseldi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocaeli Birlikspor Plajdan dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement