Kocamaz: "Bozyazı Sahilleri Mavi Bayrak Standardına Kavuşacak" - Son Dakika
Yerel

Kocamaz: "Bozyazı Sahilleri Mavi Bayrak Standardına Kavuşacak"

Kocamaz: "Bozyazı Sahilleri Mavi Bayrak Standardına Kavuşacak"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Bozyazı Belediyesi tarafından yapımı devam eden atıksu arıtma tesisi tamamlandığında Bozyazı sahillerinin mavi bayrak standardına kavuşacağını belirtti.

08.07.2014 12:13

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Bozyazı Belediyesi tarafından yapımı devam eden atıksu arıtma tesisi tamamlandığında Bozyazı sahillerinin mavi bayrak standardına kavuşacağını belirtti.

Mersin'in Bozyazı ilçesinde bazı incelemelerde bulunarak iftar yemeğine katılan Başkan Kocamaz, ilçede gerçekleştirecekleri çalışmalarla ilgili de bilgi verdi. İncelemeleri kapsamında, yapımı tamamlanmak üzere olan Bozyazı atıksu arıtma tesisini gezen Kocamaz, " İller Bankası'nın finansörlüğünde Bozyazı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen atıksu arıtma tesisinin inşaatı büyük oranda tamamlanmış durumda. Tesisin tam olarak faaliyete girmesiyle Bozyazı sahillerinin her metrekaresi mavi bayrak standardına kavuşacak ve bu ilçemizde deniz turizmi hareketlenecektir. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak Bozyazı'ya gerekli yatırımları yaparak, bu hareketlenmeye destek vereceğiz" dedi.

Kocamaz, MHP Mersin Milletvekili Ali Öz, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ile meclis üyelerinin katılımıyla Bozyazılı mahalle muhtarlarıyla da toplantı yaptı. Muhtarların sıkıntılarını ve Büyükşehir Belediyesi'nden taleplerini çok iyi bildiğini dile getiren Kocamaz, "Bozyazı'ya yapılacak hizmetler ve sıkıntıların çözümü konusunda Bozyazı Belediye Başkanımız Mehmet Ballı ile sürekli irtibat halindeyiz. Bu sorunları, yaptığımız program çerçevesinde inşallah en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız" diye konuştu.

Kocamaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Ramazan Etkinlikleri'ne katılarak, iftarını Bozyazılı vatandaşlarla birlikte açtı. İftar öncesi Tasavvuf Konseri'nin yer aldığı etkinliğe Kocamaz'ın yanı sıra Milletvekili Öz, Bozyazı Belediye Başkanı Ballı, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. İftar yemeğinin ardından Kuran-ı Kerim tilavetinin dinlendiği etkinlikte, Hoş Seda Fasıl Grubu eşliğinde Konya Sema Grubu'nun gösterisi de yer aldı.

Etkinlikte konuşan Kocamaz, "Sırasıyla Anamur, Toroslar ve Mut ilçelerimizde düzenlediğimiz Ramazan Etkinlikleri'nin adresi bugün Bozyazı. Bu etkinlikler vesilesiyle sizlerle bir araya gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah yapacağımız hizmet ve yatırımlarla Bozyazı'yı en önemli sahil ilçelerinden birisi haline getireceğiz. Tüm Bozyazılı hemşehrilerimin hayırlı ve bereketli bir Ramazan ayı geçirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocamaz: 'Bozyazı Sahilleri Mavi Bayrak Standardına Kavuşacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement