Kocaslan Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Kocaslan Mazbatasını Aldı

Karkamış Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Nuh Kocaslan, mazbatasını alarak göreve başladı.

08.04.2014 17:03

Karkamış Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Nuh Kocaslan mazbatasını alarak göreve başladı.

Kocaslan, partililerle Nizip'teki adliye binasına giderek İlçe Seçim Kurulu Başkanı Müşerref Yakışık'tan mazbatasını aldı.

Mazbatasını aldıktan sonra, Adliye önünde kendisini bekleyen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Kocaslan, tebrikleri kabul etti.

Seçimlerin başarıyla sonuçlandığını ifade eden Kocaslan, şunları kaydetti:

"Üç aylık yorucu bir seçim çalışmalarının bu gün son noktasında olup bugün itibariyle üçüncü dönemimize başlamış durumdayız bizler için önemli olan seçimin huzur içinde geçmesiydi Allah'a şükür bu süresi sakin ve huzurlu bir ortamda geçirdik. Artık iki dönem geride kaldı, üçüncü dönem bizim için çok önemli, çünkü bu dönem büyükşehir yasası uygulanıyor ve bu yasa gereği Karkamış ilçemizi çok güzel hizmetler bekliyor.

Bizler Karkamış için ne söz verdiysek hangi vaatlerde bulunduysak, hepsini yerine getirdik. Bundan sonrada, hep böyle olacaktır. Bizlere bu sureçte destek veren AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Ali Şahin'e, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim." - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaslan Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement