Komşunu da al 'termal'e gel - Son Dakika
Güncel

Komşunu da al 'termal'e gel

Komşunu da al \'termal\'e gel

Turizm Yatırımcısı İbrahim Düzçekiç, yılsonuna kadar tesislerine yabancı turist getirecek gurbetçilere yüzde 50 indirim uygulayacağı yolunda mektup gönderdi.

15.02.2017 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOMŞUNU DA AL "TERMAL" E GEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın turizmi canlandırmak amacıyla gurbetçilere "komşunu da al gel" çağrısına, Nevşehir'in termali ile ünlü beldesi Kozaklı'dan bir yatırımcı kampanya ile destek verdi. Turizm Yatırımcısı İbrahim Düzçekiç, yılsonuna kadar tesislerine yabancı turist getirecek gurbetçilere yüzde 50 indirim uygulayacağı yolunda mektup gönderdi.

Ülkenin sadece deniz-kum-güneş turizmi ile anılmaması; doğa, kayak, termal gibi çok sayıda turist çekecek her altyapının değerlendirilmesi gerektiğini belirten Sanitas Thermal Hotel Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Düzçekiç, " Türkiye'de son verilere göre turist sayısı yüzde 30 düşerken sağlık turisti sayısının yüzde 5 artması da alternatif turizm kaynaklarının ne denli önemli olduğunu gösteriyor" dedi.

Düzçekiç, belki de dünyanın en iyi termal suları üzerine 7 yıl önce onlarca milyon dolar harcama ile yaptıkları son derece lüks tesisi, yurt dışında yeteri kadar tanıtamadıkları için sadece Ortadoğu ülkeleri, kısmen Almanya, Hollanda gibi ülkelerden gelen turistlerle yetinmek zorunda kaldıklarını ifade ederek, şunları söyledi:
"Oysa bu suyun kalitesini bilen her yabancı Kozaklı'ya gelmek isteyecektir. Belki de tesisimiz yarı yarıya yabancıya hizmet verecek. İşte bu noktada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gurbetçilere komşunu da al gel çıkışına biz de destek verme ihtiyacı duyduk. Bu çağrıya, yabancı komşusunu, arkadaşını getirecek gurbetçiye yıl sonuna kadar yüzde 50 indirim uygulama kampanyası ile katkıda bulunmaya karar verdik."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Komşunu da al 'termal'e gel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement