Konya'da Ramazanda "Rahmet Akşamları" Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Konya'da Ramazanda "Rahmet Akşamları" Coşkusu

Konya\'da Ramazanda "Rahmet Akşamları" Coşkusu

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hem Tarihi Şehir Meydanı’nda hem de her gün farklı bir ilçede düzenlenen Rahmet Akşamları, kentte ramazan coşkusuna katkı sağlıyor.

07.07.2014 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hem Tarihi Şehir Meydanı'nda hem de her gün farklı bir ilçede düzenlenen Rahmet Akşamları, kentte ramazan coşkusuna katkı sağlıyor.

Tarihi Şehir Meydanı'nda Ramazan Kitap Günleri ile başlayan Rahmet Akşamları'na Yavuz Bahadıroğlu, Grup Dergah, İbrahim Adnan Saraçoğlu, Mehtap Kayaoğlu, Selman Okumuş, Seksenler, Kahraman Tazeoğlu, Ensar Kardeşler, Zeyd Şoto ve Erhan Afyoncu konuk oldu.

Yoğun ilgi gören programlar, 7 Temmuz'da Yusuf Kaplan, 8 Temmuz'da Mehmet ve Erhan Bilir, 9 Temmuz'da Sagett, 10 Temmuz'da Seyfullah Kartal, 11 Temmuz'da Ammar Acarlıoğlu, 12 Temmuz'da da Eşref Ziya ile devam edecek.

Ayrıca Rahmet Akşamları, her gün Konya'nın farklı bir ilçesinde de yapılıyor.

Ramazan ayının ilk günü Taşkent'te başlayan programlar, Hadim, Derbent, Doğanhisar, Sarayönü, Akören, Ilgın, Akşehir ve Ahırlı ilçelerinde devam etti.

İlahilerin, söyleşilerin ve çeşitli etkinliklerin yapıldığı programın, ramazan ayının sonuna kadar Konya'nın tüm ilçelerinde gerçekleştirileceği bildirildi.

Bu kapsamda 7 Temmuz'da Halkapınar, 8 Temmuz'da Yalıhüyük, 9 Temmuz'da Seydişehir, 10 Temmuz'da Kadınhanı, 11 Temmuz'da Derebucak, 12 Temmuz'da da Beyşehir'de programlar yapılacak. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya'da Ramazanda 'Rahmet Akşamları' Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement