Koop-İş ile Özel Tatvan Can Hastanesi Arasında Sözleşme İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Koop-İş ile Özel Tatvan Can Hastanesi Arasında Sözleşme İmzalandı

Koop-İş ile Özel Tatvan Can Hastanesi Arasında Sözleşme İmzalandı

Türkiye Kooperatif, Ticaret ve Büro İşçileri (KOOP İŞ) Sendikası ile Özel Tatvan Can Hastanesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

13.11.2014 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kooperatif, Ticaret ve Büro İşçileri (KOOP-İŞ) Sendikası ile Özel Tatvan Can Hastanesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi imza törenine katılan KOOP-İŞ Sendikası Van Şube Başkanı Ayhan Özbek, yaptığı açıklamada, Bitlis'te görev yapan 750 sendika üyesinin, Tatvan Can Hastanesindeki sağlık hizmetlerinden yararlanacağını söyledi.

Özbek, "Yaptığımız sözleşmeyle, üyelerimiz ve bakmakla yükümlü oldukları aileleri, hastanenin ayakta tedavi, yatarak tedavi, ameliyat, tahlil, tetkik, acil müdahale, check-up ve benzeri hizmetlerinden indirimli ve ayrıcalıklı yararlanabilecek" ifadesini kullandı.

Özel Tatvan Can Hastanesi Başhekimi Abdullah Özay ise sendika üyeleri ve ailelerini kapsayacak şekilde toplu sağlık sözleşmesi yaptıklarını belirterek, KOOP-İŞ Sendikası üyelerinin kendileri ve bakmakla yükümlü oldukları anne, baba, eş ve çocuklarına uzman doktor muayenelerinden Sosyal Güvenlik Kurumu'nun zorunlu katkı payı olarak aldığı 12 lira dışında sadece 3 lira fark ücreti ödeyerek yararlanabileceğini kaydetti.

Özay, "Acil servis, yoğun bakım ve il dışı ambulans hizmetlerinden tamamen ücretsiz olarak yararlanacaklar ve hastanede yatan hastadan oda ücreti alınmayacak. Check-up hizmetlerinden hiçbir ücret alınmayacaktır. Ayakta veya yatarak görülen tedavilerinde tüm kan tahlilleri ile radyoloji tetkiklerinden hiçbir fark veya ücret alınmayacaktır. Tüm ameliyatlarda yüzde 50 indirim uygulanacak" diye konuştu.

İmza törenine Van Şube İdari Sekreteri Haydar Hamzaçelebioğlu, Mali Sekreter Bekir Yöntem, Denetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Fehmi Kara, Disiplin Kuru Üyesi Nihat Şimşat, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Baş Temsilcisi Mustafa Cengiz, Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Temsilcisi Bülent Taşdemir ile Bitlis Tapu Kadastro İşyeri Temsilcisi Ümit Kolcelik katıldı. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Koop-İş ile Özel Tatvan Can Hastanesi Arasında Sözleşme İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement