Korkuteli'de Teröre Lanet Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'de Teröre Lanet Yürüyüşü

Korkuteli\'de Teröre Lanet Yürüyüşü

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde “Teröre Lanet Yürüyüşü” düzenlendi.

09.09.2015 21:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde "Teröre Lanet Yürüyüşü" düzenlendi.

Dağlıca ve Iğdır'daki terör saldırılarında şehit olan asker ve polisler için Korkuteli ilçesinde "Teröre Lanet Yürüyüşü" gerçekleştirildi. Şehitlik Anıtı'nda toplanan yaklaşık 5 bin kişi, ellerindeki Türk bayraklarıyla "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları atarak teröre lanet okudu.

Yürüyüş öncesinde Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, şehitlik anıtında toplanan binlerce vatandaşı sağduyuya davet ederek, tüm şehitleri rahmetle ve minnetle andıklarını söyledi. Başkan Gökce, "Biz birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece Türkiye Cumhuriyeti'ni kimse yıkamayacaktır ve yıkmaya da cesaret edemeyecektir" dedi.

Kalabalık ellerindeki Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Caddesi'nden ve Antalya Caddesi'ne ilerleyerek tekrar Şehitlik anıtına kadar yürüdü. Anıtta toplanan kalabalık şehitler için dua ettiler. İstiklal Marşının okunmasının ardından kalabalık sessiz bir şekilde dağıldı.

Öte yandan Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce yürüyüş boyunca geniş güvenlik önlemler alındı.

Yürüyüşe Korkuteli AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Küçükkavukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Süleyman Yıldız, Büyük Birlik Parti eski ilçe Başkanı Burhan Uzun, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ziya Çimen ve Demokrat Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökalp ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'de Teröre Lanet Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement