Köse, "Seçimin Sonucu Sahada Belli" - Son Dakika
Yerel

Köse, "Seçimin Sonucu Sahada Belli"

Köse, "Seçimin Sonucu Sahada Belli"

Antalya’nın Alanya ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse, AK Parti’nin açık ara önde olduğunu ve tek başına iktidar olacaklarını söyledi.

05.05.2015 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse, AK Parti'nin açık ara önde olduğunu ve tek başına iktidar olacaklarını söyledi.

Alanya'da Milletvekili adayı Ercan Mekteplioğlu ve AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ile birlikte seçim çalışmalarını sürdüren Mustafa Köse, Mahmutlar Sanayi Sitesi'nde esnafı ziyaret etti. Sanayi esnafı ile sohbet eden Köse, Mahmutlar, Oba ve Konaklı'da esnafı ziyaret etti. Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği'ni de ziyaret eden Köse, burada iş adamları ile sohbet etti.

Esnaf ziyaretleri sonrasında açıklama yapan AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse, "Önümüzdeki seçimlerin neticesi sahada belli. Yine tek parti iktidarı olacak ve yine AK Parti iktidarı olacak. Biz bunu yaptığımız ziyaretlerde vatandaşların teveccühünden görebiliyoruz. Kamuoyunda seçim sonucu ile ilgili merak edilen birkaç husus var. Acaba HDP barajı aşabilecek mi aşamayacak mı? Muhalefet partilerinin liderleri koltuklarını koruyabilecekler mi koruyamayacaklar mı? Merak edilen hususlar bunlar" dedi.

Muhalefet parti liderlerinin tek amacının koltuklarını koruma düşüncesi olduğunu belirten Köse, "Onlar da seçimin sonucunu tahmin ediyorlar. Acaba koltuğumuzda oturabilir miyiz düşüncesi ile afaki uçuk vaatlerde bulunuyorlar. Ama bunların kaynağı noktasında ne bir kaynak gösteriliyor, ne de nasıl yapılacağı anlatılabiliyorlar. Devlet yönetmek ciddiyet ister. O ciddiyetin gösterilmesi gerekir. Vatandaşa bir vaatte bulunuyorsanız bunu nasıl yapacağınızı ifade etmeniz gerekiyor. Çok soyut söylemlerle, afaki ifadelerle bunları söylerseniz hiç kimse sizi ciddiye almaz" diye konuştu.

Geçmişte de buna benzer vaatlerin verdiğini hatırlatan Köse, şunları söyledi:

"Siyasi arenada geçmişte anahtarlar vaadedildi, arabalar evler vadedildi. Ama iktidara gelindikten sonra bunların hiçbiri tutulamadı. Bunların aynısını Antalya'da da gördük. Mustafa Akaydın belediye başkanı olursam 100 bin kişiye iş vereceğim, herkese bedava elektrik vereceğim dedi. Ama göreve gelince tüm bunları unuttu, inkar etti. Bunlar gibi birçok vaadi vardı ama hiçbirini gerçekleştirmedi. Halkımızın bu tür kaynağı, nasıl yapılacağı belli olmayan vaatlere karnı tok. Halkımız istikrar istiyor. Halkımız 12 yıldır hızla büyüyen Türkiye'de büyümenin devam etmesini istiyor." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köse, 'Seçimin Sonucu Sahada Belli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement