Kozcağızlı Tunahan'ın Büyük Başarısı - Son Dakika
Yerel

Kozcağızlı Tunahan'ın Büyük Başarısı

Kozcağızlı Tunahan\'ın Büyük Başarısı

İzmir’de yapılan Kulüplerarası Süper Lig’in Birinci Kademe yarışmalarında Kozcağızlı Milli sporcu Tunahan Durmaz yüksek atlamada 3.oldu.Atletizm Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet takviminde yer alan Kulüplerarası Süper Lig’in Birinci Kademesi ve Federasyon Deneme yarışmaları 03-04 Haziran 2014 tarihlerinde İzmir’de yapıldı.

06.06.2014 17:54

İzmir'de yapılan Kulüplerarası Süper Lig'in Birinci Kademe yarışmalarında Kozcağızlı Milli sporcu Tunahan Durmaz yüksek atlamada 3.oldu.

Atletizm Federasyonu'nun 2014 yılı faaliyet takviminde yer alan Kulüplerarası Süper Lig'in Birinci Kademesi ve Federasyon Deneme yarışmaları 03-04 Haziran 2014 tarihlerinde İzmir'de yapıldı.

Kocaeli-Darıca Belediye Eğitim Spor Kulübü sporcusu olan 1996 doğumlu Kozcağız'lı Tunahan Durmaz yüksek atlama dalında 1,95 metre atlayarak 3. oldu

Dumlupınar Üniversitesi'nde Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulunda öğrenci olan Tunahan Durmaz Kocaeli'nin Gebze İlçesinde yaşıyor. Henüz 18 yaşında olan Tunahan Durmaz son iki yıldır Türkiye'de gençler ve yıldızlar da yarışlara katılıyor. En son Ukrayna'da Milli formayı giydi. Dünya Yıldızlar Şampiyonasında yarıştı. Türk Milli Takımı'nı yüksek atlamada temsil ederken, önemli bir derecenin de sahibi oldu. Önümüzdeki günlerde yapılacak Balkan Yıldızlar Şampiyonası'na hazırlanıyor. Durmaz, ilk Uluslararası altın madalyasını almak istiyor. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kozcağızlı Tunahan'ın Büyük Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement