KPMG Türkiye, Büyümeye Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

KPMG Türkiye, Büyümeye Devam Ediyor

KPMG Türkiye, Büyümeye Devam Ediyor

KPMG Türkiye, ekibine kattığı önemli isimlerle gücüne güç katmaya devam ediyor.

11.03.2013 16:19

KPMG Türkiye, Büyümeye Ve Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor

Denetim, vergi ve danışmanlık şirketi KPMG Türkiye, ekibine kattığı önemli isimlerle gücüne güç katmaya devam ediyor. Ruşen Kopmaz, İş Geliştirme ve Altyapı Yatırımları Şirket Ortağı, Emrah Akın ise Vergi Direktörü olarak KPMG Türkiye ailesine katıldı.

Denetim, vergi ve danışmanlık alanlarında 1500'ün üzerinde şirkete hizmet veren KPMG Türkiye, 2012 yılında kaydettiği %24'lük büyümeyle bir yandan büyümeye devam ederken, diğer yandan bünyesine kattığı isimlerle gücüne güç katmaya devam ediyor. KPMG Türkiye ailesine Ocak 2013 itibariyle son olarak Best Buy İstanbul Mağazacılık Ltd. Şti'de Ülke Başkanlığı yapan Ruşen Kopmaz, KPMG Türkiye İş Geliştirme ve Altyapı Yatırımları Şirket Ortağı olarak katıldı. KPMG ailesine katılan bir diğer isim ise Emrah Akın oldu. Son olarak Ekonomi Bakanlığı, Bakan Özel Danışmanlığı görevini sürdüren Emrah Akın, KPMG Türkiye Vergi Direktörü olarak KPMG Türkiye ailesine katıldı

Ruşen Kopmaz, KPMG Türkiye İş Geliştirme ve Altyapı Yatırımları Şirket Ortağı

KPMG Türkiye İş Geliştirme ve Altyapı Yatırımları Şirket Ortağı olarak göreve başlayan Ruşen Kopmaz İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği Bölümü'nden 1986 yılında mezun oldu. Ruşen Kopmaz, yüksek lisansını Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nde 1989 yılında tamamladıktan sonra çalışma hayatına Arthur Andersen'da Denetçi olarak başladı. Kopmaz, 1992-1993 yılları arasında ABD'de FMC Savunma Sistemleri'nin Türkiye Program Denetçisi olarak çalıştıktan sonra, 1993-1998 yılları arasında FMC Nurol Savunma Sanayi A.Ş.'de Finansal Kontrolör olarak görev aldı. 1998-2003 yılları arasında VF Ege Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin CFO ve Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Kopmaz, 2003-2007 yılları arasında da Tesco Kipa Kitle Pazarlama A.Ş.'de CFO görevinin yanı sıra İcra ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürdü. Kopmaz son olarak 2007-2011 yılları arasında Best Buy İstanbul Mağazacılık Ltd. Şti'de Ülke Başkanlığı görevini üstlendi.

Emrah Akın, KPMG Türkiye Vergi Direktörü

KPMG Türkiye'ye Vergi Direktörü olarak katılan Emrah Akın, lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde Kamu Yönetimi, yüksek lisansını ise Boston Üniversitesi'nde Finansal Ekonomi alanında tamamladı. Aynı dönemde, Harvard Üniversitesi'nde İşletme Ekonomisi alanında öğrenim gören ve çalışma hayatına 2000 yılında Maliye Teftiş Kurulu'nda Maliye Müfettiş Yardımcısı olarak başlayan Akın, 2006-2008 yılları arasında Gelir İdaresi Başkanlığı Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı'nda Başkan Yardımcısı (Grup Müdürü) olarak görev yaptı. 2010 yılında Maliye Başmüfettişliğine atanan Akın, aynı dönemde Maliye Bakanlığı Merkez Rapor Değerlendirme Komisyonu ile Maliye Teftiş Kurulu Rapor Değerlendirme Komisyonu üyeliklerinde bulundu. Yeminli Mali Müşavir de olan Emrah Akın, KPMG'ye katılmadan önce, 2011'de atandığı Ekonomi Bakanlığı, Bakan Özel Danışmanlığı görevini sürdürmekteydi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KPMG Türkiye, Büyümeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement