Kula'da Öğretmen ve Öğrencilerinden Müzik Şöleni - Son Dakika
Yerel

Kula'da Öğretmen ve Öğrencilerinden Müzik Şöleni

Kula\'da Öğretmen ve Öğrencilerinden Müzik Şöleni

Manisa’nın Kula ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen gençlik şöleninde, öğrenciler ve müzik öğretmenleri sahneye çıkarak izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

21.05.2015 11:30

Manisa'nın Kula ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen gençlik şöleninde, öğrenciler ve müzik öğretmenleri sahneye çıkarak izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları nedeniyle gençleri bir arada buluşturmak için Kula Kaymakamlığı, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Kula İlçe Müdürlüğü tarafından gençlik şöleni düzenledi. Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri ve Kula ilçesinde görev yapan müzik öğretmenlerinden oluşan müzik grubu, Yunusemre meydanında izleyicilere keyif dolu dakikalar yaşattı.

Konser sonrası konuşan Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, amaçlarının öğrencilerin sosyal aktiviteler içerisinde olmalarını sağlamak olduğunu belirterek, "Bugün burada gençlerimiz için hazırlanan programda bizlere destek olan Kula Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına, Kula Şoförler Odası Başkanlığı'na ve Süreko A.Ş.'ye teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz bugün için hazırlandı. Müzik öğretmenlerimiz de gerekli enstrümanları çalarak öğrencilerimize katkı sağladı" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula'da Öğretmen ve Öğrencilerinden Müzik Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement