Kulp Kaymakamı Maraşlı'ya Veda Yemeği Verildi - Son Dakika
Yerel

Kulp Kaymakamı Maraşlı'ya Veda Yemeği Verildi

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Kaymakamlığı’ndan Mersin’in Aydıncık İlçe Kaymakamlığı’na atanan Mehmet Maraşlı’ya, veda yemeği verildi.

23.07.2015 10:35

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Kaymakamlığı'ndan Mersin'in Aydıncık İlçe Kaymakamlığı'na atanan Mehmet Maraşlı'ya, veda yemeği verildi.

Yemeğe, Diyarbakır Vali Yardımcısı Kürşat Güleryüz ile ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri de katıldı. Burada konuşan Güleryüz,

Maraşlı'nın Kulp'un sorunlarını çözmek için yoğun çaba sarf ettiğini belirterek, "Geçen yıl bakanlığımız, kaymakamımıza, 'İki yıl görev yaptı isterse başka bir göreve alabiliriz' dediğinde, kendisi, 'Daha burada yeni yeni başlattığımız çalışmalar var. İzin verirseniz bir sene onları tamamlayayım, ondan sonra tayin talebinde bulunayım' demişti. Bu meslekler zordur, gönülden yapılan her meslek zordur. Hiçbir iş kolay değildir" dedi.

Kulp'un kendi hatıralarında hep güzel insanların yaşadığı bir yer olarak kalacağını anlatan Kaymakam Maraşlı ise, huzur içinde çalıştığını ve çok mutlu olduğunu ifade etti. İlçeden çok güzel duygularla ayrıldığına dikkat çeken Maraşlı, görev yaptığı süre boyunca toplumun her kesiminden destek bulduğunu dile getirdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulp Kaymakamı Maraşlı'ya Veda Yemeği Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement