Kültür ve Turizm Bakanı Topçu, Çanakkale Belediye Başkanı Açıklaması...(Düzeltme-tekrar) - Son Dakika
Güncel

Kültür ve Turizm Bakanı Topçu, Çanakkale Belediye Başkanı Açıklaması...(Düzeltme-tekrar)

Kültür ve Turizm Bakanı Topçu, Çanakkale Belediye Başkanı Açıklaması...(Düzeltme-tekrar)

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, 7 Haziran seçimleri sonrası HDP barajı geçtiği için pilav dağıtan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı eleştirdi.

13.09.2015 18:53

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, 7 Haziran seçimleri sonrası HDP barajı geçtiği için pilav dağıtan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı eleştirdi. Bakan Topçu, "Bir siyasi partimizin başka bir siyasi partimizin başarısı için eğlence tertiplemesi başka bir faaliyetler düzenlemesi görülmemiş bir olay. Bunun için milletten özür dilemeleri gerekir. Çanakkale halkına tek tek sorulsun. Bu makamları işgal etmiş insanların, bölücü terör örgütünün hamisi olanlarla ilgili bu işlerini tasdik etmişler midir" dedi.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden Bakan Yalçın Topçu, bir soru üzerine açıklama yaptı. Topçu, Edirne ve Tekirdağ'da ziyaret ettiği belediye başkanlarının parti rozetini bir kenara koyup millete hizmet için çalıştığını hatırlatarak, "Burada belediye başkanları bütün vatandaşları siyasi ayrım gözetmeden kucaklamış. Bunun için çok memnun oldum. Buradan her üçünü de kutluyorum" dedi.

Çanakkale Belediye Başkanı ile ilgili konuşan Bakan Topçu, "Sen milletten yetki alıyorsun milletin makamına oturuyorsun. İşin nedir?. Millete hizmet etmek. Nerede görülmüş bir siyasi partinin başarısıyla ilgili bir başka parti eğlenceler tertiplesin. Bir takım faaliyetler düzenlesin. Bunu doğru kabul etmek asla mümkün değil. Çanakkale halkı mutlaka bununla ilgili gereğini yapacaktır. Öbür tarafta söylediğin sözler bu milletin, devletin şu Çanakkale ruhunun özüne uygun mudur? Onun için insanlar bulunduğu makamın ve mevkinin sorumluluğunun gereğini yapmalıdırlar. Bununla ilgili hata yanlış olabilir. Bundan medanet getirmeleri gerekir, milletten özür dilemeleri gerekir. Burada Çanakkale halkına tek tek sorulsun. Bu makamları işgal etmiş insanların, bölücü terörle mücadele verdiğimiz bu günlerde, bölücü terör örgütünün hamisi, koruyucusu, kollayıcısı, sözcüsü olanlarla ilgili yapılan bu işleri tasdik etmişler midir. Onun için ben milletin baktığı noktadan bakarım. Ben devletin, millete hizmet noktası olduğunu düşünüyorum. Milletin kabul etmediği hiç bir şeyin yanında olmam. Millet bu tür davranışları kabul etmemektedir" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kültür ve Turizm Bakanı Topçu, Çanakkale Belediye Başkanı Açıklaması...(Düzeltme-tekrar) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement