Kundaklanan Orman Ürünleri Fabrikası Alev Alev Yandı - Son Dakika
Güncel

Kundaklanan Orman Ürünleri Fabrikası Alev Alev Yandı

Kundaklanan Orman Ürünleri Fabrikası Alev Alev Yandı

İzmir'in Torbalı İlçesi'ndeki bir orman ürünleri fabrikası kundaklama sonucu çıktığı belirlenen yangında kullanılmaz hale geldi.

29.04.2015 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Torbalı İlçesi'ndeki bir orman ürünleri fabrikası kundaklama sonucu çıktığı belirlenen yangında kullanılmaz hale geldi. Yangında fabrikadaki kümeste bulunan 30 güvencin de telef oldu.

Ayrancılar Mahallesi'ndeki, İsmail Şahin'in sahibi olduğu Şahin Orman Ürünleri Fabrikası'ndan dün saat 21.30 sıralarında alevler yükselmeye başladı. Alevler kısa sürede büyüyerek, fabrikanın çatısına da sıçradı. Alevlere dayanamayan çatının çökmesiyle yangın daha da büyüyüp, tüm fabrikayı sardı. Yangın Torbalı, Bayındır, Menderes ve Gaziemir belediyelerinden gelen toplam 15 itfaiye aracı tarafından su sıkılarak saat 07.00 sıralarında güçlükle söndürüldü.

Yangında, 4 bin ahşap palet, 1 forklift ile çok sayıda küçük araç gerek ile çeşitli ahşap ürün küle dönerken, fabrikadaki kümeste bulunan 30 güvercin de telef oldu. Fabrikanın incelemeye alınan 8 güvenlik kamerasının kayıtlarından yangının ahşap paletlere yanıcı bir madde döken ve rakip firmadan olduğu ileri sürülen bir kişi tarafından çıkartıldığı tespit edildi. Ayrancılar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri görüntülerden eşkalini belirlediği şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

FABRİKASI KÜL OLDU O GÜVERCİNLERİNE ÜZÜLDÜ

Fabrikanın sahibi İsmail Şahin, şüphelinin bir an önce yakalanıp, adaletin karşısına çıkartılmasını isteyerek, "Burada evine ekmek götüren bir çok kişi vardı. Bu olayı neden gerçekleştirdiklerini bilmiyorum. Yanan paletlere, malzemelere değil, sadece diri diri yanan güvercinlerimize çok üzüldük" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kundaklanan Orman Ürünleri Fabrikası Alev Alev Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement