Kur'an'a Hizmet Derneği'nden Türkmen Mültecilere Ramazan Yardımı - Son Dakika
Yerel

Kur'an'a Hizmet Derneği'nden Türkmen Mültecilere Ramazan Yardımı

Kur\'an\'a Hizmet Derneği\'nden Türkmen Mültecilere Ramazan Yardımı

Kur’an’a Hizmet Derneği tarafından Bayır Bucak ve Halep bölgesinden gelen Türkmen ailelere Ramazan erzağı desteği yapıldı.

03.07.2016 12:59

Kur'an'a Hizmet Derneği tarafından Bayır Bucak ve Halep bölgesinden gelen Türkmen ailelere Ramazan erzağı desteği yapıldı.

İzmir'in Bornova ilçesinde Mevlana Mahallesinde yaşamlarını sürdürmeye çalışan Suriyeli Türkmen aileler içerisinde geçim darlığı çeken, aile büyüklerini Türkmen Dağında şehit vermiş birçok aileye Kur'an'a Hizmet Derneği tarafından yardım eli uzatıldı. Dernek başkanı Bünyamin Ertekin, "İzmir'de Suriye'deki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli Türkmenlerden bazıları ayakkabı sektöründe çalışarak geçimini sağlıyor. Mesleği olmayanlar iş bulursa çalışıyor. Bulamayanlar ise çok zor koşullarda yaşamlarını sürdürmeye çalışıyor. Bu insanlar içerisinde aile reislerini Suriye'de çatışmalarda kayıp etmiş şehit yakınları var. Biz dernek olarak bir nebze de olsa kardeşlerimizin yanında olduğumuzu hissettirebilmek adına bugün buradayız. Kardeşlerimizin yanı başındayız. Yardımlarımız devam edecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kur'an'a Hizmet Derneği'nden Türkmen Mültecilere Ramazan Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement