Kurban Bayramı - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı

Keşan Kaymakamı Dınkırcı: "Devletin milletin, ülkenin ve Keşan'ın geleceğine yürekten inanan bir kişi olarak sadece çalışmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum"

05.10.2014 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, "Devletin milletin, ülkenin ve Keşan'ın geleceğine yürekten inanan bir kişi olarak sadece çalışmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

Dınkırcı, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçedeki bir düğün salonunda düzenlenen bayramlaşma töreninde, Türk milletinin birliğini daim kılacak üstün hasletlerin olduğunu söyledi.

Bayramlarda kimsesizlerin gözetilmesi gerektiğini belirten Dınkırcı, şunları kaydetti:

"Biz Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde toplumun tüm katmanlarıyla hepimiz Çanakkale'deki 253 bin şehidimiz, Sarıkamış'taki 90 bin şehidimiz, Balkan Savaşı'nda sadece Bulgaristan'da kaybettiğimiz 300 bin şehidimizin bize bırakmış olduğu cennet vatanı  çok daha ileriye taşımak için birbirimizi desteklemekten başka çaremiz yok. Bu desteği vereceğinize yürekten inanıyorum. Devletin milletin, ülkenin ve Keşan'ın geleceğine yürekten inanan bir kişi olarak sadece çalışmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum. Ben kavramı değil biz kavramı ile bu işi daha iyi yaparız."

Dınkırcı, törene katılanların bayramını kutladı. Bayramlaşmaya, CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ve 4. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Kadir Uslu ile kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.

- İpsala'daki bayramlaşma töreni

İpsala ilçesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

İpsala Kaymakam vekili ve Meriç Kaymakamı Mehmet Nurullah Karaman, ilçedeki bir düğün salonunda düzenlenen bayramlaşmada, Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa hayırlı olmasını diledi.

Türkiye'de güzel bir ortamda bayram kutlandığını belirten Karaman, "Bazı ülkelerdeki insanlar sorunlar yaşıyor bugünlerde, ülkemizdeki bu barış ortamının ne kadar kıymetli olduğuna dikkat çekmek istiyorum. Hep birlikte nice güzel bayramlar geçirmemiz dileğiyle" dedi.

Bayramlaşmaya, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Dinçer Dinç, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bahri Kantoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Başar ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

- Havsa'daki bayramlaşma töreni

Havsa ilçesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Havsa Kaymakam Vekili Hüseyin Tutuş, Milli Egemenlik Parkı'nda düzenlenen bayramlaşmada, bayramların dayanışmanın, kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı özel günlerden olduğunu söyledi. Bayramların birlik ve beraberliği de artırdığını aktaran Tutuş, törene katılanların bayramını kutladı.

Bayramlaşmaya, Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Üsteğmen Mahir Aşık, İlçe Emniyet Müdürü Alparslan Birsen ile kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement