Kurban Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı Kutlanıyor

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ve Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, vatandaşların bayramını kutladı.

27.09.2015 13:49

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ve Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, vatandaşların bayramını kutladı.

Usta, Acar ve partililer ile Kurban Bayramı dolayısıyla Derbent ve ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı.

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirtti.

Birlik ve beraberliğin korunması gerektiğine dikkati çeken Usta, "Bu ülkenin geleceği için 'ben bir şey yapmak istiyorum' diyerek, sorumluluğumuzun olduğunun farkına varırsak, inşallah bu sorunları, sıkıntıları 1 Kasım'da aşarız" dedi.

Sandıklara sahip çıkılması ve oyların kullanılması halinde Türkiye'nin önünün açılacağını belirten Usta, "Bundan emin olalım, Türkiye istikrarı tekrar bulacaktır. Yapılan operasyonların ardından PKK'nın beli kırıldı. Başının da kopmasına az kaldı. Onların tek dertleri, bu ülkenin bölünmesi, parçalanması. Ama buna müsaade etmeyecek güçlü bir Türk milleti ve Türkiye var. O yüzden hiçbir şeyden korkumuz ve endişemiz olmadan, gönül rahatlığı ile büyük bir güç ve enerjiyle 1 Kasım'da tekrar seçime gidiyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte sık sık bir araya geleceğiz" diye konuştu.

Milletvekili Usta ve Başkan Acar, bayramlaşma sırasında çocuklara oyuncak hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement