Kürşat Haddat AK Parti'den Aday Adayı - Son Dakika
Yerel

Kürşat Haddat AK Parti'den Aday Adayı

Kürşat Haddat AK Parti\'den Aday Adayı

KEM Yönetim Kurulu Başkanı, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi eski yöneticilerinden Mersinli Sanayici İşadamı Muhammet Kürşat Haddat, AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

25.02.2015 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KEM Yönetim Kurulu Başkanı, Mersin- Tarsus Organize Sanayi Bölgesi eski yöneticilerinden Mersinli Sanayici İşadamı Muhammet Kürşat Haddat, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Mersinli bir ailenin çocuğu olan ve 1963 yılında Mersin'de doğan Haddat, haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıkladı. Dicle Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu olan Haddat, Almanya'da çeşitli bilimsel araştırma ve projeler üzerinde çalıştıktan sonra Türkiye'ye dönerek, 1989 yılında aile şirketinde sanayici olarak iş hayatına başladı.

Demokrat Parti, Doğruyol Partisi ve Demokrat Türkiye Partisi'nde çeşitli görevlerde bulunan Haddat, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikasında Türk çimento sanayine uluslararası alanda fark ve pazar kazandıracak inovatif üretimler yapıyor.

2011 yılında AK Parti Mersin milletvekili aday adayı olan Muhammet Kürşat Haddat, MTOSB Yönetim Kurulu Üyeliği, Mersin Teknopark Yönetim Kurulu Üyeliği, Mersin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi'nde yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kürşat Haddat AK Parti'den Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement