Kurtalan'da AK Parti İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kurtalan'da AK Parti İstişare Toplantısı Yapıldı

Kurtalan\'da AK Parti İstişare Toplantısı Yapıldı

AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, “Dünyadaki mazlumların desteklenmesi için oyunuzu Recep Tayyip Erdoğan’a verin” dedi.

04.08.2014 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, "Dünyadaki mazlumların desteklenmesi için oyunuzu Recep Tayyip Erdoğan'a verin" dedi.

Demirkıran, Dilan Düğün Salonu'nda düzenlenen AK Parti Kurtalan ilçe istişare kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, Siirt'in yüksek bir oy oranıyla Erdoğan'ı destekleyeceğinden şüphesinin olmadığını belirtti. Demirkıran, şöyle dedi:

"Halkımız Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyerek büyük bir oy oranıyla Siirt Türkiye'nin rekorunu kıracaktır. Buna inanıyorum. Biz Adayımızı desteklersek ülkenin refah seviyesi artacaktır. Dünyadaki mazlumların desteklenmesi için oyunuzu Recep Tayyip Erdoğan'a verin."

AK Parti Siirt İl Başkanı Feyzi Sevgili de 1071 Malazgirt savaşında Türk ve Kürtlerin kadim kardeşliklerini tekrar tesis eden Erdoğan'ın güçlü bir şekilde desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Erdoğan'a verilecek her oyun İsrail'e atılacak bir kurşun olacağını ifade eden Sevgili "Dünya liderleri arasında İsrail'in yaptığı soykırıma en büyük tepkiyi gösteren Erdoğan'dır. Gelin Erdoğan'ı güçlü bir şekilde destekleyelim" dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün tarım alet ve ekipman desteklemelerinde şaibe olduğu iddialarının tamamen yalan ve asılsız olduğunu ifade eden Sevgili şöyle dedi:

"Tarım alet ve ekipman hibesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından hibe desteği alacakların listesi değiştirilmiştir. Konuyla ilgili olarak uzaktan ve yakından bir alakam yoktur. Amcam ilçede tarım arazisi sahibi olduğundan başvuruda bulunmuş ve hibe desteğinden faydalanmıştır. Yapılan bu adaletsiz eleştirilerin bilinmeden araştırılmadan yapılması beni üzmüştür. Amcam aldığı alet ve ekipman hibesini iade etme kararı aldı."

Yapılan Gazze duasının ardından istişare kurulunun basına kapalı bölümüne geçildi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurtalan'da AK Parti İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement