Kurtalanda Hentbol Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Kurtalanda Hentbol Heyecanı

Kurtalanda Hentbol Heyecanı

Kurtalan'da hentbol heyecanı yaşanıyor. Türkiye Hentbol Federasyonu bay ve bayanlar bölgesel lig C grubu maçları başladı.

21.05.2015 09:29  Güncelleme: 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtalan Kapalı Spor Salonunda başlayan lige erkeklerde; Siirt Kurtalan Ekspres Gençlik Spor Kulübü, Batman 16 Mayıs Spor Kulübü, Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü, Batman Mezopotamya Gençlik Spor Kulübü ve Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü katılıyor.

Bayanlarda ise, Kurtalan Ekspres Gençlik ve Spor Kulübü, Ordu Gençlerbirliği Spor Kulübü ve Van Tuşba Spor Kulübü katılıyor.

Vali Mustafa Tutulmaz, ilçe Kaymakamı Mustafa İmamoğlu ve Belediye Başkanı Nevzat Karatay, Kurtalan Ekspres Gençlik Spor Kulübü ile Batman Mezopotamya Kültürü Sanat Kulübü arasında oynanan açılış maçını izlediler.
Kurtalan ilçesinde ilk defa bölgesel düzeyde müsabakaların düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tutulmaz, sporun, barış ve kardeşlik duygularını perçinleştirdiğini belitti.

Vali Tutulmaz, Müsabakaların centilmenlik içinde yapılmasını temenni etti. Tüm takımlara başarı dileğinde bulundu.
Lig maçları erkeklerde 24 Mayısta sona erecek. Bayanlarda ise 29 Mayıs Cuma günü başlayacak ve 31 Mayıs Pazar günü tamamlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kurtalanda Hentbol Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement