Kurtulmuş: "(Uyuşturucu ile Mücadele) Sağlık Personelinin Bildirim ve İhbar Yükümlülüğünün... - Son Dakika
Güncel

Kurtulmuş: "(Uyuşturucu ile Mücadele) Sağlık Personelinin Bildirim ve İhbar Yükümlülüğünün...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Toplantıya katılan İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın ayaküstü sohbet etmesi Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın salona girmesi Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un salona girmesi ve katılımcılarla tokalaşması Bakanların toplantı masasına oturması Kurtulmuş'un konuşması Başbakan Vekili ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş: "(Uyuşturucuyla mücadele) Kişilerin tıbbi tedaviye çekinmeden başvurabilmesi amacıyla, TCK'nın 279 ve 280'inci maddelerinde belirtilen Sağlık Personelinin Bildirim ve İhbar Yükümlülüğünün Kaldırılmasına Dair Kanun Teklifi hazırlığına başlanmıştır.

28.04.2016 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Toplantıya katılan İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın ayaküstü sohbet etmesi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın salona girmesi

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un salona girmesi ve katılımcılarla tokalaşması

Bakanların toplantı masasına oturması

Kurtulmuş'un konuşması Başbakan Vekili ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş: "(Uyuşturucuyla mücadele) Kişilerin tıbbi tedaviye çekinmeden başvurabilmesi amacıyla, TCK'nın 279 ve 280'inci maddelerinde belirtilen Sağlık Personelinin Bildirim ve İhbar Yükümlülüğünün Kaldırılmasına Dair Kanun Teklifi hazırlığına başlanmıştır. Uyuşturucuyla bir türlü tanışmış olan insanlar, uyuşturucu tedavisi bakımından isimleri bildirilme zorunluluğu olduğu için bundan sakınıyorlar, kimliklerinin ortaya çıkmasını istemiyorlardı. Bu yasal değişikliği en kısa zamanda yaparak, önemli bir adımı atmış olacağız."

Kurtulmuş: "(Uyuşturucu ile Mücadele) Sağlık Personelinin Bildirim ve İhbar Yükümlülüğünün...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kurtulmuş: '(Uyuşturucu ile Mücadele) Sağlık Personelinin Bildirim ve İhbar Yükümlülüğünün... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement