Kütahya'da Gaziler Günü - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da Gaziler Günü

Kütahya\'da Gaziler Günü

Gaziler Günü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanının verilişinin 94’üncü yılı Kütahya’da resmi törenle kutlandı.

19.09.2015 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziler Günü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e gazilik unvanının verilişinin 94'üncü yılı Kütahya'da resmi törenle kutlandı.

Tören Vali Şerif Yılmaz, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Celal Başoğlu, Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin, gaziler tarafından Atatürk Anıtına Çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törene Vali Şerif Yılmaz, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Celal Başoğul, Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin, Vali Yardımcıları Yüksel Kara, Rıza Gençoğlu, Aytaç Akgül, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Muharip Gazileri Derneği Kütahya Şubesi yönetimi, askeri erkan ve daire müdürleri katıldı.

Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanlığı'ndan gazimizin çocuğu Fethi Aydın'ın şiirini okuduğu günün anlam ve önemine dair konuşmasını ise Muharip Gaziler Derneği Başkan Yardımcısı Hayrullah Ceyhan yaptı.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da Gaziler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement